La setzena edició dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors ja ha començat. Des del passat 1 de gener aquests guardons, atorgats de manera conjunta per a Prensa Ibérica i La Vanguardia, tornen a l'actualitat del món del motor. Una proposta que es basa de nou en la participació dels lectors al llarg de l'exercici que acaba d'iniciar-se.

Per a això, la dinàmica de funcionament del Cotxe de l'Any dels Lectors es manté activa durant tot l'any amb el nou portal web www.mejorcoche.epi.es, ara amb un actualitzat i atractiu disseny on cadascun dels vehicles que formen part de les diferents votacions mensuals adquireixen un reforçat protagonisme gràcies a un detallat tractament informatiu i gràfic, amb unes completes galeries de fotos i vídeos.

Un desplegament informatiu que al seu torn es reforça amb el suport rebut pels diferents suplements i pàgines de motor de tots els diaris participants de Prensa Ibérica i La Vanguardia, on els lectors reben la informació més actualitzada del món de l'automòbil i de les seve novetats més recents.

Primera votació mensual

D'aquesta manera, tres nous models s'han encarregat d'inaugurar l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors. Una primera selecció de models que són un clar reflex de l'aplicació de les últimes solucions tecnològiques a cadascun dels respectius i diferenciats segments de mercat als quals es dirigeixen.

El nou Ford Fiesta és un clar exemple d'aquesta afirmació. Un model el de la firma de l'oval que arriba en una innovadora vuitena generació que inclou entre altres novetats, fins a una versió d'estil crossover.

D'altra banda, Kia entra en competició amb l'actualitzat catàleg de el Rio, un utilitari compacte que ha guanyat en tamany, presència i equipament, per reforçar la seva presència, dinamisme i comportament en tot tipus de carreteres.

Completa aquesta primera nòmina d'aspirants el Suzuki Ignis. El constructor japonès ha evolucionat de manera notable qquest model graó d'accés a la seva gamma, que compagina a la perfecció el seu caràcter d'utilitari amb un atractiu toc off-road.

Tres primers aspirants als quals els seguiran altres 27 novetats absolutes que es presentaran al llarg de tot l'any, amb l'objectiu d'obtenir la distinció de “Cotxe de l'Any dels Lectors”.

Un premi totalment consolidat en el panorama de l'automòbil espanyol, que ja ha distingit en anteriors edicions a models com els Audi A8, Q5 i Q3, BMW Sèrie 5, Alfa Romeo 159, Citroën C4, Ford Mondeo, Opel Astra i Meriva, Volvo V40, Peugeot 308 i Seat Ibiza i Ateca.

Bosch Car Service, amb el Cotxe de l'Any dels Lectors

Els participants de l'actual edició del Premi Cotxe de l'Any dels Lectors tornen a entrar en aquesta la seva setzena edició en el sorteig d'interessants regals de manera directa a través de la pàgina web www.mejorcoche.epi.es.

Cada mes se sortegen un total de 6 vals amb un valor de 200 euros per a la xarxa de servei Bosch Car Service entre tots els lectors que participen amb els seus vots en cadascuna de les votacions.