Fiat ha fet un lleuger rentat de cara a la seva reeixida gamma de SUV compactes 500X. El nou vehicle de la firma italiana llueix retocs estètics i d'equipament, així com també ha ampliat la gamma de motors. El 500X pot equipar el sistema de canvi de carril, control de frenada, detecció d’angle mort i control d’encreuament.

El Fiat 500X sempre ha destacat per l'ampli ventall d'alternatives a nivell d'acabats i d'equipament com d'opcions mecàniques. Els models Cross i Cross Plus són les versions tot terreny equipades amb paraxocs específics i plaques protectores, i ofereixen als clients poder triar entre tracció 4x2 o 4x4. Les versions Pop, Popstar i Lounge, en canvi, transmeten de manera fidel l'actitud metropolitana del SUV de Fiat.

Retocs estètics

El disseny del Fiat 500X és una evolució de l'emblemàtic Fiat 500, amb noves i diferents proporcions. Les dimensions es mantenen amb 4,24 metres de llarg en els Pop, Popstar i Lounge, i 4,27 metres en els Cross i Cross Plus; 179 i 202 centímetres d'ample, i una altura que varia de 160 a 162 cm, depenent de la versió i la tracció del vehicle.

A nivell estètic, si s'opta pel Off-Road Look compta amb noves plaques protectores que reforcen el caràcter i la visibilitat en carretera, gràcies al nou matís metàl·lic: els paraxocs davanter i posterior són de color alumini. Les llums DRL més fredes atorguen al frontal una aparença encara més captivadora. Altres novetats són les noves llantes d'aliatge lleuger de 17 polzades de la versió Lounge i els tres nous colors: els metal·litzats Blue Jeans i Bronze Donatello, i el pastís Beix Cappuccino.

L'interior del Fiat 500X City-Look té un nou acabat a la part central, a més de nous seients, incloent seients de teixit antracita amb rivets negres en material tècnic per a les versions Pop i Popstar, i seients antracita i ivori pel Popstar. La tapisseria en pell tabac i negra també s'ha renovat.

Gamma ampliada

Pel que fa a les motoritzacions, la innovació més interessant en la gamma de motors és el debut dels motors 1.3 MultiJet 95 cv i 1.6 eTorq 110 v. L'oferta de gasolina es completa amb l'1.6 de 110 cv i l'1.4 Multiair en versions de 140 i 170 cv. En dièsel estan disponibles els Multijet en potències de 95, 120 i 140 cv. La gamma s'estructura a més entorn de les traccions davantera o a les quatre rodes, i hi ha la possibilitat d'equipar el canvi manual o l'automàtic.