Toyota llança Avensis 2017, amb una gamma actualitzada que inclou diverses novetats. Les variants 2017 d’Avensis Sedan (4p) i Avensis Touring Sports (familiar) ja es comercialitzen a la xarxa oficial de concessionaris de Toyota des de 22.150 euros en el primer cas i a partir de 23.400 euros el segon model.

Amb l’objectiu d’adaptar l’oferta als dos tipus de clients del model Avensis, particulars i empreses, Toyota Espanya renova la gamma oferint quatre nivells d'equipament diferenciats, dos per a cada canal de venda.

En aquest sentit, els clients particulars poden triar entre els acabats Advance i Executive; i els clients professionals tenen a la seva disposició el Business i Business Advance.

Una novetat destacada és que l’Avensis 2017 amb acabat Advance inclou de sèrie el Pack Visibilitat, amb llums full led amb ajustament dinàmic, llums de circulació diürna amb tecnologia led light-guide, llums antiboira davanters amb funció cornering i llantes d’aliatge de 17 polzades.

Colors

Hi ha disponible un nou color per a la carrosseria, anomenat vermell Tòquio, novetat també en les gammes 2017 d’Auris, Auris Touring Sports i Verso. I també hi ha una nova tapisseria de pell, que es comercialitza mitjançant Toyota Custom, el nou programa per adquirir accessoris originals de Toyota. Es poden triar elements opcionals per al model Avensis i Avensis Touring Sports, com per exemple el suport posterior per a tauletes multimèdia -es fixa als reposacaps posteriors-, sistemes d’assistència d’aparcament davanters i posteriors, alarma antirobatori, protector de maleter o Toyota ProTect, segell protector per a la pintura exterior, teixits interiors, i llantes d'aliatge.

Motors

La gamma de motors de l’Avensis i l’Avensis Touring Sports es manté igual, amb una variant de gasolina -Avensis 140- i dues de dièsel -Avensis 115D i Avensis 150D. La primera porta un motor 1.8 VVT-i de 108 kW/147 CV, i les altres dues ofereixen motors D-4D, d'1,6 i 2,0 litres de cilindrada, amb 112 i 143 CV respectivament.