Skoda presenta el Kodiaq, un revolucionari SUV de 4,70 metres que ofereix més prestacions que altres vehicles de la seva classe. Per exemple, l’àmplia capacitat de maleter, de 650 litres, i una tercera fila de seients opcional que deixa el maleter amb 560 litres.

El Kodiaq reuneix totes les virtuts de la marca: disseny expressiu, alt grau de funcionalitat, diverses característiques Simply Clever i els últims sistemes d’infoentreteniment, així el fet de ser el primer cotxe connectat de la marca i incorporar els últims assistents a la conducció.

Connectivitat

La connectivitat és una peça fonamental en aquest model. Destaquen els serveis d’infoentreteniment on-line, que proporcionen informació i navegació, i els serveis Care Connect, que garanteixen assistència en avaries i emergències, incloent-hi l’emergència en cas d'accident. A més, per mitjà de l’ app Skoda Connect es pot accedir a altres serveis complementaris.

El Kodiaq també aconsegueix més nivell pel fet d’acoblar el cotxe i l’smartphone amb la plataforma SmartLink (amb Apple CarPlay, Android Acte, MirrorLinkTM i SmartGate). El Phonebox amb càrrega inductiva, que connecta l’smartphone a l’antena del sostre i el carrega sense cables, és un altre equipament que inclou el vehicle. A més a més, i seguint la filosofia «Simply Clever» aquest SUV introdueix conceptes nous i intel·ligents com la protecció de plàstic al voltant de les portes per evitar que el vehicle sigui objecte de danys, el bloqueig elèctric de seguretat per a infants i un paquet de confort per dormir amb reposacaps especials quan s’han de fer viatges llargs.

El Kodiaq es comercialitza a l'estat espanyol a partir de 22.000 euros per al motor de gasolina1.4 TSI de 125 cv Activi amb tracció davantera i canvi manual de 6 velocitats.

La gamma d’aquest model és amplíssima, ja que també pot disposar d’altres motors de gasolina de 150 i 180 cv, a més de dos de dièsel TDI de 150 i 190 cv, que com els de gasolina -segons la versió- poden gaudir de tracció total i canvi de marxes automàtic. En la seva versió més exclusiva, el preu de l’Skoda Kodiaq puja a 40.500 euros.