Per als conductors que no poden arribar a les radicals prestacions d’Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde però volen experimentar al màxim les prestacions que pot oferir aquesta berlina, la firma italiana llança la nova sèrie especial Veloce, amb què s’assegura un dinamisme excepcional.

El Giulia està disponible amb dos nous motors d’alumini, els millors de la gamma pel que fa a potència i parell motor. Es tracta del dièsel 2.2 de 210 cv, amb un parell de 470 Nm a 1750 rpm i que combina un rendiment excepcional amb una eficiència excel·lent. I d’altra banda hi ha el gasolina de 2.0 litres i 280 cv, el motor més potent de la gamma Giulia, capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 5,2 segons. Tots dos amb una transmissió automàtica de 8 velocitats ZF de nova generació, dissenyada per oferir una optimització significativa del tacte del canvi. Augmenta la relació pes-potència del Giulia, limita la pèrdua de temps durant el canvi i millora l’estalvi de combustible en el 3 %. A més, l’avançat sistema Start & Stop del Giulia Veloce permet fins al 5% d’estalvi addicional de consum.

El Giulia Veloce disposa de tecnologia d’avantguarda aplicada a la dinàmica de conducció. L’Alfa DNA de nova generació actua sobre els paràmetres del motor, el volant, les suspensions i la caixa del canvi, per modificar la configuració del cotxe. Cada conductor i cada carretera necessiten un estil de conducció diferent, i Giulia Veloce satisfà les expectatives més exigents. I per si això no fos prou, es tracta del primer Alfa Romeo equipat amb el nou sistema de tracció total Q4, dissenyat per garantir el màxim nivell de rendiment, consum i seguretat. Aquest sistema combina tots els avantatges de la tracció total amb l’agilitat i el plaer de conduir un esportiu amb tracció posterior. A diferència dels sistemes de tracció integral tradicionals, el Q4 monitoritza constantment les condicions de la carretera i l’estil de conducció per oferir un comportament tan esportiu com segur.

Aquest model també ofereix tecnologia capdavantera. Està equipat de sèrie amb un sistema d’infoentretenimient en una pantalla panoràmica de color de 8,8 polzades discretament integrada en el quadre de comandament, i controlat per un pad giratori i molt intuïtiu. Aquest sistema inclou ràdio, MP3, Aux-in, Bluetooth, a més de reconeixement de veu avançat, comandaments al volant, trucades amb mans lliures i un modern sistema de navegació.