Renault Clio: prestacions amb lògica

L'acabat GT Line i el nou color blau metàl·lic dota el Clio d'un aspecte esportiu més atractiu

22.04.2017 | 07:18
Disseny exterior del Clio

El Clio s´ha convertit en tot un referent del mercat dels utilitaris compactes europeus. Una posició de privilegi que Renault ha decidit reforçar amb una posada al dia més que encertada. Una actualització que inclou la firma lluminosa exclusiva Full LED, amb els llums de dia en forma de ce. Una identitat acompanyada, a la part davantera, d´una graella redissenyada amb el logo del rombe i una part inferior de la calandra eixamplada visualment.

A la part posterior del vehicle, el disseny del paraxocs del Renault Clio també s´ha redissenyat per donar més sensació de robustesa. Si se li afegeix l´exclusivitat de l´acabat GT Line, el resultat final no podria ser millor. Gràcies a aquesta línia de personalització, el Clio adquireix un caràcter esportiu encara més reforçat gràcies a detalls com els faldons laterals, el difusor situat al paraxocs posterior, les llantes de disseny exclusiu o l´acabat en gris de les carcasses dels retrovisors.

Millores a l´interior
A l´interior, el nou Renault Clio es beneficia de la utilització de materials que provenen de vehicles de la gamma alta de la firma. Per exemple, s´ha renovat tota la tapisseria i especialment s´ha parat atenció a la qualitat i al tacte. Els cromats són més fins i en to mat, i els colors són més sobris. A més, la pantalla multimèdia tàctil de 7 polzades s´ha millorat amb noves funcions en matèria de connectivitat.

A part, la versió GT Line disposa d´una sèrie de característiques específiques amb les corresponents identificacions GT Line i brodats en blau als seients, un pom de canvi de marxes diferent, també el quadre de comandament i el volant. I destaca el tret diferencial dels seients, de caire esportiu i en què s´adapta el cos del conductor i de la resta d´ocupants del vehicle.

Potència TCE
Entre el més destacat de la gamma Clio hi ha el motor TCE de 120 cv. Es tracta d´una planta motriu que segueix a la perfecció les noves tendències gasolina que combinen rendiment i eficiència. En el cas de la versió que vam poder provar, combinava el canvi manual de 6 velocitats, encara que també està disponible amb la transmissió automàtica de doble embragatge EDC. Amb aquesta caixa manual s´aconsegueixen unes prestacions destacables i s´obté una resposta ràpida i lineal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Motor

No tots els seients del cotxe ofereixen la mateixa protecció
Aquest és el seient més segur pels nens al cotxe

Aquest és el seient més segur pels nens al cotxe

T'expliquem quina és la plaça més segura per configurar el sistema de retenció infantil

Quan acaben les concessions de les autopistes catalanes?

Quan acaben les concessions de les autopistes catalanes?

N'hi ha quatre que quedaran alliberades abans d'acabar el 2021. Entre elles no hi ha la C-16

La fase de votacions del Cotxe de l'Any dels Lectors entra en la seva recta final

La fase de votacions del Cotxe de l'Any dels Lectors entra en la seva recta final

El Volkswagen Arteon, el Jeep Compass i l'Skoda Karoq són els candidats del mes de juliol

Nissan Qashqai: més modern i de més qualitat

Nissan Qashqai: més modern i de més qualitat

La firma renova el seu model estrella amb canvis estètics i millores en el motor, en confort i la...

Enllaços recomanats: Premis cinema