El Ford Ka+ no és, ni pretén ser, el millor cotxe del mercat, però sí un dels més destacats pel que fa a relació qualitat-preu. En la seva versió més accessible té el preu de 10.000 euros. No és un cotxe summament atractiu, però pot arribar a cridar l’atenció si es trien bé els acabats i els colors.

L’interior del vehicle és molt aprofitable malgrat les reduïdes dimensions exteriors. Amb una longitud que no arriba ni als quatre metres, ofereix cinc places en les quals poden viatjar còmodament quatre adults, i una mica més atapeïts, cinc persones.A més, té un maleter de 270 litres.

L’habitacle està en línia amb la filosofia d’aquest cotxe, és a dir, molt poc pretensiós però molt més que acceptable. Hi ha molt plàstic dur, però ni l’aspecte ni el tacte donen la sensació de cotxe low-cost, sinó tot el contrari.

També disposa de la tecnologia necessària per facilitar la vida al conductor i protegir els ocupants, amb sistemes d’ajuda a la conducció, infoentreteniment i seguretat que utilitzen altres models més exclusius de la marca de l’oval. L’aspecte en el qual es nota més l'ADN de Ford és en el seu comportament. Sense oblidar que estem parlant d'un cotxe de dimensions reduïdes i destinat a un ús principalment urbà, ofereix un bon nivell d’aplom i seguretat. Ford no ha escatimat en aspectes bàsics com les suspensions o la direcció .

Un dels motors amb què es pot trobar aquest model de Ford és el gasolina d’1.2 i 85 CV, capaç de moure el cotxe amb soltesa, i treballar d’una forma suau i silenciosa, amb un canvi manual de cinc svelocitats. A més, aquesta potència està ben equilibrada amb un nivell de consum òptim.