El concessionari oficial Honda, Motor Tech, de Manresa, ha posat a disposició de Regió7 un Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus, que ja està a la venda a partir de 22.100 euros en la versió més bàsica. La marca japonesa presenta la desena versió del mític model Civic, amb una enginyeria i un disseny completament renovats. El nou 5 portes té un estil innovador respecte al seu predecessor i busca l’excel·lència tècnica.

Per fora presenta una combinació de línies agressives, espectaculars i atlètiques, i una carrosseria molt dinàmica, sobretot en les versions Sport i Sport Plus. El frontal equipa unes llums led molt imponents que queden emmarcades en una graella ampla i baixa, i la part de sota del para-xocs mostra unes entrades d’aire de grans dimensions . A darrere hi ha un dels elements més espectaculars de la nova versió, un petit aleró que surt del sostre i un segon aleró que divideix el vidre posterior. Les llums s’uneixen a l’aleró, que guanya protagonisme gràcies a la seva forma de C. El para-xocs posterior és igual de cridaner per les falses reixetes, i també destaca l’espectacular tub d’escapament amb doble sortida central, només disponible en les versions Sport i Sport Plus.

A l’interior ens trobem davant del Civic més gran de la història i un dels més espaiosos del seu segment. Les places davanteres criden l’atenció per la seva comoditat i amplitud, i la posició de conducció encara és més esportiva i pots anar 35mm més a prop del terra que en l’anterior model. Les posteriors també disposen d’un espai òptim per viatjar amb comoditat. Els materials són agradables al tacte i molt ben acabats.

El nou Honda Cívic és un cotxe molt evolucionat tecnològicament, tot el seu funcionament és digital, i està equipat amb una pantalla TFT de 7 polzades que mostra el comptaquilòmetres , el velocímetre i la resta de dades necessàries de l’ordinador a bord. Al comandament central hi trobem la pantalla tàctil que controla el sistema multimèdia Honda Connect, amb un funcionament totalment intuïtiu, que gaudeix d’avantatges importants com la navegació de Garmin o la connectivitat d’Apple CarPlay i Android Auto. A sota s’hi troben els comandaments per la climatització de fàcil funcionament, i més avall un espai per col·locar l’smartphone amb càrrega sense fils. A més, hi ha molts espais per guardar objectes a l’interior del vehicle.

Seguretat intel·ligent

Honda Sensing és el conjunt de tecnologies de seguretat activa més avançades. Està equipat de sèrie en tota la gamma i s’ha dissenyat per garantir la seguretat del conductor i els passatgers, i inclou els sistemes següents: CMBS (Sistema de prevenció i minimització d’impactes), LDW (Avisador de canvi involuntari de carril), RDM ( Sistema d’ajuda de permanència a la carretera), LKAS (Sistema de manteniment de carril), TSR (Sistema de reconeixement de senyals de trànsit), ISL (Limitador de velocitat intel·ligent), i-ACC (Control de velocitat de creuer adaptable intel·ligent), BSI (Avisador de l’angle mort), CTA (Sistema d’alerta de trànsit creuat), DWS (Sistema d’avís de desinflament), ACE (Enginyeria de compatibilitat avançada). Per acabar, control d’estabilitat i tracció VSA, i reposacaps davanters amb mitigació de lesions cervicals.