El concessionari oficial Renault-Dacia Autotransversal SL ha posat a disposició de Regió7 una unitat del nou model Renault Koleos Initiale Paris, disponible a partir de 28.000 euros.

El nou model de la marca francesa amplia els horitzons dels possibles clients, i representa una unió inèdita entre refinament i potència. El seu disseny és més exigent que en altres models de la marca i les seves dimensions i posada en escena inspiren respecte. SUV d’amplada considerable i laterals atlètics amb un robust frontal, les rodes amples i una presència imponent fan que sigui apte per afrontar qualsevol desafiament.

Mitjançant un disseny esportiu i de línies definides el nou Koleos capta l’atenció, amb els seus detalls de cromats, amb els fars Led Pure Vision com a punt d’origen, a part d’emblemes exteriors i interiors específics i colors exclusius. Anirà calçat amb llantes de 19 polzades i disposa d’un interior acollidor, amb materials molt cuidats, entre els quals abunda l’exquisit cuir Nappa, tant en els revestiments interiors com en els panells de les portes i el volant, que configura un habitacle més que acollidor. Cal destacar el seu ampli habitacle, amb unes places posteriors amb una habitabilitat de les més espaioses del vehicles del seu sector, així com els grans espais portaobjectes i el seu sistema de connexió.

Tecnologia intuïtiva

El nou Koleos presenta un univers de tecnologia intuïtiva que ofereix un gran plaer al conductor, amb una experiència acústica potent i vibrant amb el sistema d'àudio Bose, amb la pantalla TFT de 17,8 cm (7 polzades) de tauler de bord, i es pot escollir entre les opcions diferents ambients lluminosos per harmonitzar l’interior del vehicle. El sistema de connexió R-Link 2 controla íntegrament totes les funcions del cotxe, el sistema multimèdia, el navegador, el telèfon i les diferents ajudes en la conducció, com el sistema Easy Park d’aparcament automàtic, canvi automàtic de llums o els fars Full Led, que permeten modificar l’experiència de conducció amb tot el Multisense, diferents configuracions d’assistència de la direcció, resposta del motor i canvi de paràmetres del funcionament dels sistemes d’estabilització.

Acabament Initiale Paris

Aquesta versió reserva per al conductor un disseny especial, amb llantes de 48 cm (19 polzades) diamantades, un marcatge específic sota el logo i embellidors cromats damunt de l’aleta davantera, amb el cuir revestint els seients, el volant i la palanca de canvis. Reposacaps embolcallants, seients amb calefacció i ventilats, cada un dels seus detalls proporciona un sentiment d’exclusivitat.