Opel completa la seva família X amb el Grandland X, que s'uneix als seus germans fabricats a Saragossa, el Crossland X i el supervendes Opel Mokka X, tots dos uns 20 cm de longitud més curts.

S’estrenarà al Saló de Frankfurt el setembre i poc després es posarà a la venda a l’estat espanyol amb un preu que arrencarà en 25.100 euros. Hi haurà disponibles dos motors i dos acabats. Les opcions mecàniques es limitaran d'inici a un propulsor gasolina 1.2 Turbo de 130 cv i un dièsel 1.6 CDTi de 120 cv que podrà associar-se a un canvi automàtic de 6 velocitats amb embragatge de tipus convertidor de parell. L’any que ve s'ampliarà l'oferta de motors amb nous propulsors gasolina i dièsel.

Pel que fa als nivells d'equipament, s'oferiran dues possibilitats: Selective i Excellence. Si bé l'últim és més complet, des de la primera opció el Grandland X ja tindrà un equipament tecnològic molt extens. L'oferta d'avançats sistemes d'assistència al conductor i les característiques de confort del Grandland X són de primera classe: el control de creuer adaptatiu amb detecció de vianants i frenada automàtica d'emergència, l'alerta de somnolència del conductor, l'assistent avançat d'aparcament i la càmera de visió 360??° són alguns dels més destacats. Els seients ergonòmics certificats per AGR, el volant calefactable, la calefacció dels seients davanters i posteriors i la porta del maleter, que s'obre amb un simple moviment del peu, garanteixen el màxim confort.

Com és característic en Opel, el conductor i els passatgers del Grandland X gaudeixen de la millor connectivitat amb l'última generació de sistemes multimèdia IntelliLink i l'assistent personal de connectivitat i servei Opel OnStar, que ara inclou noves possibilitats com la reserva d'habitacions d'hotel i la cerca d’aparcament. Els smartphones poden fins i tot carregar-se sense fil a través de la càrrega inductiva.

A més, Opel torna a complir el seu compromís amb el lideratge en tecnologia d'il·luminació equipant el Grandland X amb els fars davanters adaptius amb tecnologia LED.

La tecnologia també fa possible que el Grandland X ofereixi sempre la millor resposta en carretera i pista gràcies al control electrònic d’adhesió opcional Grip Control, que garanteix una tracció superior en diverses situacions. El conductor pot triar entre cinc formes de conducció que adapten des de la distribució del parell a les rodes davanteres, fins a la resposta de l’acceleració en cas de disposar del canvi automàtic.

Interior de gran qualitat

Els 4,48 metres de longitud i 2,68 de batalla ofereixen un interior ampli i confortable amb espai suficient per a cinc adults i un maleter amb 514 litres de capacitat. Un altre aspecte destacable és la gran qualitat dels materials, i els ajustos de les peces, la qual cosa permet gaudir d'un interior ben aïllat acústicament i molt confortable per als ocupants.