Dins del paquet de novetats preparat per Harley-Davidson per a la seva gamma Touring 2018, destaquen les noves Street Glide Special i Road Glide Special. Aquestes dues espectaculars custom baggers recorren a una nova línia de disseny per al 2018, i substitueixen el color cromat pel negre. Propulsades pel motor Milwaukee-Eight 107 (1.745 cc), aquestes dues motocicletes parteixen de la base dels models existents per portar-los a un nou nivell custom, amb un estil enfosquit.

Amb acabats enfosquits des del far davanter fins a la fuita amb noves llantes Talon de 19" davant i de 18" darrere. Coberta de motor, forquilla davantera, manillar, comandaments, miralls, intermitents, consola de dipòsit, tapes de motor, tapa de filtre d'aire, silenciadors i protectors de fuita en negre. Els acabats custom protagonistes de la seva imatge moderna i agressiva inclouen unes maletes allargades que accentuen el perfil llarg i baix de la moto i un interior de crestallera pintada.

Milwaukee-Eight 107

El motor Milwaukee-Eight 107 completament negre ofereix una ràpida resposta de l'accelerador, més potència d'avançament, un so més pur, una marxa més suau i més sensacions de les què aprecien els pilots del propulsor d'una motocicleta touring Harley-Davidson. Aquesta millorada versió del propulsor Milwaukee-Eight accelera l'11% més ràpid, de 0 a 95 km/h, igual a una longitud de dues a tres motos, i l'11% més ràpid de 95 a 130 km/h en la marxa més llarga, igual a la longitud d'una o dues motos.

D'altra banda, tots dos models reforcen el seu equipament de sèrie amb el sistema multimèdia BOOM! Box 6.5GT, que inclou una pantalla tàctil al costat d'uns altaveus Stage I BOOM! per a uns millors greus i un so més equilibrat.