El consorci automobilístic alemany Daimler ha iniciat la producció del nou Mercedes-Benz CLS a la seva planta de Sindelfingen (Alemanya), on també es fabriquen el Classe I sedan i familiar. La companyia explica que aquest centre utilitza les últimes tecnologies i tècniques de producció, entre les que es troba un sistema que millora el subministrament de les eines als empleats durant el procés d'acoblament.

El director de la factoria de Sindelfingen, Michael Bauer, afirma que l'equip d'aquesta planta ha demostrat un cop més la seva motivació i els seus anys d'experiència en el llançament amb èxit del CLS. "El llançament de la tercera generació del vehicle en producció en sèrie mostra la flexibilitat que caracteritza la fabricació a la planta de Sindelfingen", ha afegit.

Per la seva banda, el president del comitè d'empresa de la factoria alemanya de Mercedes-Benz, Ergun Lümali, assegura que, amb aquest producte, la factoria reforça la seva gamma de models i l'ocupació en aquesta instal·lació.