Amb l'arrencada del 2018, encetem una nova edició dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors.

Per dissetè any consecutiu, aquests guardons instituïts per Prensa Ibérica (grup editorial del diari Regió7) i La Vanguardia tornen a l'actualitat del món del motor amb l'objectiu de reforçar la seva proposta de participació adreçada als usuaris.

Els interessats a participar al Cotxe de l'Any dels Lectors poden trobar tota la informació a la pàgina web mejorcoche.epi.es. En aquest portal aniran apareixent, cada mes, les últimes novetats que configuraran la llista de candidats que més tard entraran a la definitiva votació final.

Els lectors podran conèixer els últims models del sector del motor gràcies als suplements de motor dels diaris que formen part del grup Prensa Ibérica i també de La Vanguardia.

Primers aspirants

En la primera votació mensual d´aquest 2018, tres nous models presenten la seva candidatura al Cotxe de l'Any dels Lectors.

Per una banda, tenim l'última generació del Ford EcoSport, un model amb el qual la firma de l'oval reforça la seva presència en el creixent mercat dels SUV de línia utilitària.

Per altra banda, i sense sortir del segment off-road, trobem dos vehicles com el Volvo XC40 i el Subaru XV, que completen la primera nòmina d'aspirants de l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors, amb unes propostes dirigides al segment dels tot terreny de mida compacta.

Guanyadors d´altres edicions

Els tres models -Ford EcoSport, Volvo XC40 i Subaru XV- presenten les seves credencials per unir-se a la llista de guanyadors d'aquests premis, que fins ara han obtingut els Audi A8, Q5 i Q3, el BMW Sèrie 5, el Citroën C4, l´Alfa Romeo 159, el Volvo V40, el Seat Ibiza i l´Ateca, el Peugeot 308, l´Opel Meriva i l´Astra, i el Ford Mondeo.

Aquests dos últims han estat guardonats amb el premi Cotxe de l'Any dels Lectors en dues ocasions, amb successives generacions de tots dos vehicles, i més recentment, el Hyundai i30.