Si s'ha de triar un model de la gamma Peugeot que no tingui cap por a la ciutat, aquest és el 108. La marca, conscient que el seu model començava a quedar antiquat en alguns aspectes, hi ha introduït tota una sèrie de canvis que el fan més atractiu davant de la competència.

Renovació interior i exterior

El model del 2018 perd la carrosseria de tres portes però manté tant la de cinc com la top!, que és la versió descapotable. A més, ara es podrà escollir el 108 entre una gamma cromàtica més àmplia en què destaca el color green fizz i la personalització Display, que permet decorar la carrosseria amb adhesius de color rosa tant a les portes com en altres parts de la carrosseria. A més, es podrà escollir aquesta tonalitat en els embellidors de les rodes.

Un motor eficient

La renovació permet al petit urbà incorporar l'eficiència i prestacions del motor tricilíndric VTi de benzina, que no només guanya potència respecte de l'anterior versió -ara entrega 75 cavalls- sinó que ara compleix l'exigent normativa anticontaminació Euro 6.c, i anuncia unes emissions de CO2 de tan sols 93 g/km.

El motor VTi podrà anar associat tant a un canvi manual de cinc velocitats com a un d'automàtic ETG de cinc relacions. En el cas del canvi manual el consum homologat és de 4,1 l/100 km i en l'automàtic és de 4,2.

Més seguretat al volant

Peugeot ha decidit dotar el 108 amb la darrera tecnologia de la marca mitjançant el sistema Mir-ror Screen Triple Play, que incorpora un sistema de reconeixement vocal i permet una conducció més segura gràcies al sistema de reconeixement de senyals de límit de velocitat. A més, disposa de dos ajut a la conducció molt útils tant per a la conducció urbana com per a la extraurbana: el sistema de frenada automàtica d'emergència Active City Brake i l'alerta de canvi involuntari de carril.

El preu d'accés a la gamma, acollint-se a les promocions, és de tan sols 9.690 euros per la versió d'accés Active amb la carrosseria de cinc portes i el canvi manual.