El segment dels utilitaris és, juntament amb el dels compactes i el dels tot camins, un dels que més vendes acumula i, per tant, un dels més competitius. Hyundai ho sap, de manera que han anunciat un rentat de cara pel seu representant en aquest segment, l'i20.

Estèticament la renovació del model coreà no suposa cap revolució, però millora els aspectes que més acusaven el pas del temps. Així, tant la graella frontal com el para-xocs s'han modificat i els pilots posteriors tenen un nou disseny i tecnologia led. Les llantes de 16 polzades també són noves en aquest model i, de manera opcional, es pot escollir amb el sostre pintat en una tonalitat diferent de la de la carrosseria. El que roman invariable és la possibilitat d'escollir l'i20 amb carrosseria de cinc o tres portes, a més de l'Active, una versió d'aspecte crossover.

Sense motoritzacions dièsel

Eliminar les motoritzacions dièsel és la tònica general cada vegada en més fabricants, i Hyundai no s'ha volgut quedar enrere. Per aquest motiu només podem escollir l'i20 associat a tres motors de benzina, tots amb tecnologia Start-Stop. Es tracta, per una banda, de l'atmosfèric 1.2 de 84 cavalls, que es posiciona com el propulsor d'accés a la gamma, i per l'altra, del motor turbo 1.0 T-GDI que dispsoa de potències compreses entre els 100 i els 120 cavalls.

Si bé el canvi manual de cinc velocitats és de sèrie en les versions de 84 i 100 cavalls, el motor de 120 cavalls gaudeix d'un canvi de sis velocitats i per primer cop es pot associar a un canvi automàtic de doble embragatge i set velocitats.

Més tecnologia i seguretat

El nou sistema d'infoentreteniment disposa d'una pantalla de set polzades, compatibilitat amb Android Auto i Apple CarPlay i sistema de navegació.

Però el veritable salt endavant del nou model és en termes de seguretat, on trobem el paquet SmartSense amb elements de darrera generació com el sistema de frenada automàtica d'emergència, l'avisador i assistent de canvi de carril, l'alerta de cansament pel conductor o l'assistent de llums de carretera