Pocs arguments més enllà dels prejudicis impedeixen que una família es decanti per una furgoneta com al seu cotxe principal. I és que pocs es poden ajustar més a les seves necessitats d'espai i polivalència que com ho fan aquests vehicles.

L'estètica i la falta d'equipament en provenir del segment professional podrien ser dos dels motius pels quals renunciar a aquesta compra lògica, però l'Opel Combo Life els soluciona amb un disseny innegablement atractiu i un catàleg de sistemes tecnològics d'avantguarda emprats en els millors turismes del mercat.

Com a base i principal exponent per ser el cotxe perfecte per a les famílies, aquest model té, en tan sols 4,40 metres de longitud, espai per a cinc amples places i 597 litres de capacitat de maleter. A més, existeix una versió llarga que, amb 4,75 metres de longitud, disposa de set places i un maleter de 850 litres. Amb els cinc seients posteriors plegats, aquesta darrera pot transportar fins a 2.693 litres de càrrega en el seu interior, que se sumen a la gran quantitat d'espais d'emmagatzematge repartits per tot l'habitacle.

Totes dues versions poden, a més a més, disposar opcionalment de dues portes posteriors corredisses que faciliten l'accés dels ocupants i la càrrega, així com d'un interessant sostre panoràmic.

Tecnologia de segment superior

Tot i que aquestes xifres ja són imponents, el més cridaner del Combo Life és que es converteix en una nova referència tècnica en aquest segment i que eleva el nivell de seguretat i comoditat a una nova dimensió. Està equipat amb tecnologies i sistemes d'assistència al conductor coneguts del segment compacte o SUV, com ara l'alerta de somnolència del conductor, la càmera de visió posterior panoràmica de 180º, la pantalla de projecció, el sistema IntelliGrip i característiques de comoditat, com els seients amb calefacció i el volant de cuir calefactat.

Un dels elements recentment incorporats a l'oferta de sistemes d'assistècia d'Opel és l'assistent lateral, que preveu a baixa velocitat cops amb elements que queden en possibles punts cecs durant els girs tancats.

Connectivitat avançada

El nou Combo Life ofereix sistemes d'infoentreteniment de dar-rera generació, amb compatibilitat amb Android Auto i Apple CarPlay amb pantalla tàctil capacitiva a color de fins a vuit polzades. A més, els telèfons mòbils intel·ligents compatibles també es poden carregar a través de la plataforma inductiva ubicada sota els controls de l'aire condicionat.

Però, a més de tot això, el nou Combo Life també és agradable visualment gràcies a les equilibrades proporcions que li donen un aspecte fort i robust. Opel preveu començar a vendre el nou model el proper mes de setembre.