El mercat dels SUV compactes té en el Suzuki Vitara una de les referències més destacades. Un model japonès que, amb 31 anys a les espatlles, es presenta més atractiu que mai en la seva darrera generació. Disponible en dos motors benzina de 120 i 140 cavalls juntament amb un de dièsel de 120, el Vitara estructura la seva gamma en versions de tracció davantera 4x2 i total 4x4, i ofereix canvis automàtics i manuals.

Un ventall de possibilitats que, a més, es veu reforçat per un total de sis nivells d'acabat -GL, GLE, GLX, S i l'edició especial Toro-, i un dels catàlegs d'accessoris de personalització estètica exterior i interior i d'equipament més complets del seu segment.

Múltiples combinacions

D'aquesta manera, i gràcies a les combinacions de tots aquests factors, es poden configurar més de 70 milions de variants diferents, perquè cada client pugui tenir un Vitara únic.

Per donar facilitats entre tantes possibilitats de personalització, la marca nipona ofereix a l'usuari kits que agrupen gran quantitat d'elements. Per una banda, el paquet Urban agrupa un joc d'embellidors de llum diürn cromats, motllures laterals cromades en negre i un aleró disponible en cinc colors. Per la seva banda, el pack Rugged mostra el Vitara més off-road gràcies als embellidors davanters, posteriors i dels llums de dia i el protector de càrrega per al maleter en color negre.

No obstant això, per a qui vulgui personalitzar al seu gust el Vitara es poden escollir separats gairebé tots els elements de la carrosseria; des de la graella frontal fins a les llantes. També disposa d'elements de protecció com faldons, derivabrises, protectors de para-xocs, sensors d'aparcament i pluja o càmera posterior.

Interior detallat

L'habitacle també gaudeix d'una notable varietat de personalització, tant a nivell estètic com d'equipament. En aquest sentit, en destaquen les prestacions de connectivitat i informació dels dos equips Pioneer AVIC amb pantalla tàctil disponibles. Tots dos admeten pràcticament totes les connexions (iPhone, Android i MirrorLink). Suzuki ofereix més de quaranta accessoris diferents a l'interior de l'habitacle, començant per la personalització cromàtica, ja que es pot triar entre sis colors en elements com el tauler de comandaments, els embellidors de les sortides d'aire i el rellotge, el pom del canvi, les costures, els logos de les catifes i el volant.

Accessoris pràctics

A més, Suzuki posa a disposició dels seus clients dues cadiretes per a nadons i seients infantils amb ancoratges Isofix; bosses plegables i safates fixes per organitzar la càrrega al maleter, neveres connectables a l'endoll de 12V amb fixació Isofix incorporada o un reposabraços central amb espai d'emmagatzematge.

I per a les mascotes, està disponible un protector de seients, un altre per al maleter i dos tipus de graella separadora.