Un cop tancada la cinquena votació mensual, el premi Cotxe de l'Any dels Lectors incorpora per primer cop a un model 100% elèctric a la seva llista de favorits. Un lloc que s'ha guanyat el nou Nissan Leaf després d'haver rebut el major nombre de vots en la votació realitzada a mejorcoche.epi.es el passat mes de maig.

La segona generació del model compacte japonès aconsegueix d'aquesta manera un d'aquests cobejats llocs que atorguen una posició de preferència de cara a obtenir una de les sis places en la votació final del concurs.

La profunda evolució que ha sofert el Leaf a tots els nivells, ha convençut els lectors dels diaris del grup Prensa Ibérica i als de La Vanguardia, consolidant una alternativa de propulsió de zero emissions que ja s'ha convertit en tota una realitat cada vegada més propera per a l'usuari.

Amb el seu triomf en la votació del mes de maig, el Nissan Leaf s'uneix a la llista de vencedors mensuals, fins ara composta per altres novetats com és el cas dels Volvo XC40, Audi A8, BMW X2 i DS7 Crsossback.

Noves candidatures

Pel que fa a la sisena votació mensual del Cotxe de l'Any dels Lectors, tres nous models són els protagonistes al web del concurs. Una sèrie de propostes que tornen a reflectir el dinamisme de la indústria de l'automòbil amb solucions tecnològiques i estètiques totalment revolucionàries en tots els segments.

Mercedes-Benz Classe A, Volkswagen Touareg i Volvo V60 presenten la seva candidatura al premi recolzat per uns més que destacables arguments, que els converteixen en autèntics referents en els segments del mercat pemium dels turismes compactes, els tot terreny i les berlines familiars.