Sala Motors, empresa del grup Sala Team, ha estrenat recentment la remodelació de la seva concessió destinada en exclusiva a les marques Jaguar i Land Rover.

Amb una inversió d'un milió d'euros, el nou espai, que disposa d'un museu amb més de cinquanta vehicles exposats, dedica en exclusiva més de 3.000 m2 a les dues marques britàniques i serà un dels únics vint concessionaris de tot l'Estat que disposaran, a partir del mes de juliol, del nou model 100% elèctric de Jaguar, l'I-Pace.

La fotografia que obre aquest article mostra una de les principals novetats del nou espai: el saló de personalització i configuració gràcies al qual el client podrà configurar en temps real el seu vehicle a través d'una gran pantalla de 75 polzades.

El concessionari manresà, que va rebre el guardó Quality Club 2017 el març passat pel grau de satisfacció dels seus clients, disposa d'una zona específica per amenitzar els temps d'espera amb màquina de cafè, butaques i televisor, com es pot veure a la fotografia de la dreta.

Finalment, la darrera fotografia de l'article il·lustra el que es pot trobar a la primera planta de l'edifici: un espai destinat a la recepció dels cotxes dels clients de Jaguar i Land Rover, la zona d'entrega de vehicles nous i, al fons de la imatge, la sala de vehicles seminous -que el grup anomena Approved- i on també hi ha una zona d'espera específica.