El primer partit de la Selecció Espanyola en el Mundial de Futbol contra Portugal, que se celebrarà divendres que ve 15 de juny, es podrà veure en una pantalla gegant a l'aire lliure, segons ha informat la plataforma Barcelona Con La Selección (BCLS).

El camp de l'Àliga, situat a la plaça Alfonso Comín, tocant la Ronda de Dalt, acollirà l'esdeveniment al qual es podrà accedir gratuïtament, una vegada superat el control d'accés, des de les 18:00 hores, encara que el partit comença a les 20:00 hores.

En una nota de premsa, Barcelona per la Selecció, denuncia que "l'Ajuntament de Barcelona, malgrat que no li suposava ni problemes ni cap cost, va posar-hi moltes traves i impediments. Però al fi, i gràcies a l'esponsorització de La Lliga i Valdebebas per sufragar el lloguer de l'estadi i la producció de l'esdeveniment, podrem gaudir de la Selecció com a qualsevol altra ciutat espanyola".

"El Consistori dirigit per Ada Colau (a qui hem invitat), a més de denegar tots els permisos presentats per a la via pública per veure al complet el Mundial, només acceptava seguir els partits a partir de la semifinal en un pavelló de Montjuïc, però BCLS no ha volgut esperar fins a aquestes eliminatòries", assegura l'entitat.