La selecció d'Anglaterra va aconseguir el triomf davant Tunísia amb un doblet de Harry Kane, amb el segon gol en el descompte, en l'estrena de tots dos conjunts al Mundial, en un partit en què els futbolistes que dirigeix Gareth Southgate van ser molt superiors però van desaprofitar múltiples ocasions davant els africans, que van convertir, de penal, la seva única oportunitat del duel i que van estar a punt d'obtenir l'empat com a premi.

El combinat anglès va sortir a totes a la gespa del Volgograd Arena, amb un Lingard que va protagonitzar la majoria de les ocasions. I va ser en els primers compassos quan Mouez Hassen, el porter tunisià, es va lluir per evitar el primer gol del futbolista del United. El jugador de Chateauroux va ser clau per aturar una altra ocasió anglesa, instants després, a càrrec de Maguire. I la insistència britànica va tenir premi al minut 11, amb el gol de Kane després rebuig del mateix Hassen, que va repel·lir un cop de cap de John Stones, central del City.

Les males notícies per als tunisians van continuar per la lesió al minut 15 del seu porter, que va abandonar entre llàgrimes el ter-reny de joc. Anglaterra va mostrar-se ambiciosa i l'equip africà va respondre tímidament. I quan semblava que arribar el 0-2, Walker va cometre un penal que Sassi va aprofitar per equilibrar el duel.

Just abans del descans, Anglaterra va protagonitzar un munt d'oportunitats que van acabar amb un xut de Lingard al pal. I a la represa, els anglesos van sortir decidits a tornar a posar-se al davant. Però no van trobar la manera de superar Ben Mustapha.

I quan l'empat semblava definitives, Kane es connectar una rematada al segon pal, després d'un córner, per fer el gol de la victòria i desfermar l'eufòria. El gol, in extremis, va evitar una nova decepció en un Mundial en què, de moment, les seleccions favorites no estan mostrant aquesta condició.

Els anglesos juguen la propera jornada davant Panamà, diumenge, mentre Tunísia esgotaran les seves opcions de passat davant la líder Bèlgica, dissabte a Moscou.