Sampaoli ha intentat canviar coses respecte el partit contra Islàndia amb una defensa de 5, però ha mantingut Dybala a la banqueta el resultat ha estat encara pitjor. Croàcia no ha necessitat brillar per derrotar 0-3 l'equip de Messi.

Argentina se la jugava i s'ha notat des del principi. La tensió s'ha apoderat d'un partit que ha estat travat en tot moment, amb un joc dur i un ritme lent. Tot i això, els dos equips han disposat d'algunes bones ocasions per avançar-se, però el marcador s'ha mantingut equilibrat a 0.

A la represa, Willy Caballero ha estat el protagonista negatiu del partit regalant la pilota a Rebic, que l'ha enganxat bé. A partir d'aquí, Argentina s'ha bloquejat encara més i Croàcia ha esperat el moment oportú per sentenciar, que ha arribat al 80' amb un xut llunyà de Modric. El 0-2 ha estat el que faltava perquè Argentina, avui amb un Messi que no ha entrat en joc, es desfés, i Rakitic ha marcat el 0-3 definitiu al temps de descompte.

D'aquesta manera, Argentina encara no queda eliminada de forma definitiva, però necessitaria un miracle per poder-se classificar, començant pel partit entre Islàndia i Nigèria d'aquest divendres.