S'aproximen unes dates plenes d'esdeveniments i celebracions. El sopar de l'empresa, el dinar de Nadal, Cap d'Any, sopars amb amics i una infinitat de cites, que poden arribar a crear-nos una lleugera ansietat a l'hora de triar aquest look perfecte i fabulós, amb el qual enlluernar.

Si parlem de colors, el negre és el to estrella, sens dubte. I pel que fa a teixits, estem acostumades a triar peces amb lluentons, transparències, metal·litzats i velluts. Unint aquestes tendències amb algun bàsic, cosa que ens ajudarà a tenir cura també de la butxaca, aconseguirem tres opcions que ens salvaran del tan temut «no sé què posar-me» i que ens faran brillar aquest Nadal.

El Vellut

És un imprescindible en aquest mes de celebracions i trobades diverses. Pots triar un vestit amb un color una mica més suggerent com un burgundy o un mini vestit asimètric, que podràs rematar amb un perfecte de cuir.

Peces tipus llencer o de puntes

Són l'aliat perfecte perquè pots combinar-les amb la peça amb la qual més a gust et trobis. Aconseguiran treure a la llum aquest puntet sexy que totes busquem. Un top llencer amb una faldilla midi prisada, em sembla una opció molt interessant i tremendament elegant. Podràs rematar el look amb un abric o jaqueta de pèl.

30+10 consell: A l'hora de triar les puntes o les transparències, ves amb peus de plom. Pot ser molt elegant i sexy, o, per contra, creuar la prima línia vermella en qüestió de segons.

Pel que fa a les sabates, per què aquestes nits toca patir? Oblida't de stilettos i de grans talons que només de mirar-los... fan mal! I atreveix-te amb els botins tipus mitjó o els talons «kitten heels». Ho agrairàs i el teu look estarà a l'altura de les més fashionistes!

Perquè aquests looks atreguin totes les mirades, afegeix-los unes arracades llargues o algun maxicollaret. Són els accessoris perfectes per aquest Nadal.

Els metal·litzats

Segueixen estant plenament de moda, de tal forma, que si tries una jaqueta o faldilla, aconseguiràs donar-li aquest toc festiu que totes busquem. Potser és la combinació més arriscada, però si ho fas bé, serà la teva basa guanyadora.