BACK TO BASICS TRIBUTE NIGHT

Divendres, a les 22 h a El Sielu (plaça Valldaura, 1). Nit d'homenatges i versions amb Red Hot Chill Covers (Red Hot Chili Peppers) i King Size (Guns´n´Roses). Entrades: 5 euros, anticipades; i 8 euros, a taquilla. A la venda per Internet. Entrada gratuïta a la sessió Sielu Club després del concerts.

CÈLIA PALLÍ

Divendres, a les 23.00 h. Els concerts de Músiques de butxaca organitzats per l´Ateneu Igualadí tornen amb el seu habitual to intimista, que aplega músics i públic dalt de l´escenari. Encetarà la programació Cèlia Pallí, cantant i compositora catalana establerta al Canadà, on ha estat vocalista de Nelly Furtado. Presenta el disc I´ll be fine. Escenari del Teatre Municipal l´Ateneu (Igualada). Entrades: 12 euros (inclou concert i consumició); 10 euros, amb descompte.

CANCIONES DE NADIE

Divendres, a les 23.30 h. El duet Canciones de Nadie, amb llarga trajectòria, inicia avui la programació musical de l´octubre a la Parrockia de Balsareny. Demà serà el torn de la formació barcelonina de pop psicodèlic Sumerio. El 10 d´octubre actuarà la banda Tarraco Surfers, liderada per Joan Reig, d´Els Pets. L´oferta també inclou els bagencs Alexir i el grup tarragoní Versio.cat. Parrockia (Balsareny). Gratuït.

MAZONI

Diumenge, a les 18.30 h. Jaume Pla, àlies Mazoni (la Bisbal d´Empordà, 1977), celebra els 10 anys de l´enregistrament del seu primer disc en català, Esgarrapada, i els cinc de la Gira dels 31 dies. Per commemorar-ho, i després de l´experiència creativa a Arts Santa Mònica, el músic empordanès torna a la carretera amb Totes les històries que hem viscut, acompanyat per la seva banda al complet. Sala Gran del Casal de Calaf. Entrades: 11 euros (9 euros per als socis).

JO JET I MARIA RIBOT

Diumenge, a les 19 h, concert de final de gira de Jo Jet i Maria Ribot a la Sala El Sielu. Entrades: 5 euros, anticiapades; i 8 euros, a taquilla. A la venda a Sibelius i Cal Manel, també per Internet. Més informació: www.elsielu.com.