BOLVIR

2n Festival B! de Bolvir. Aquest dissabte, a partir de les 22.30 h, al poliesportiu, concert amb Lax’n’Busto i Obeses. Entrada gratuïta.

BORREDÀ

A l'ermita de Sant Esteve de Comià, diumenge a les 18.30 h, concert de boleros amb Núria González Cols i Jordi Farrés. Reserves: restaurant-bar Cal Ferrer (93 823 90 25).

CASTELLTERÇOL

Dissabte,a les 20h, a la Casa Museu Enric Prat de la Riba, 'Els tubs del món', de Bufa & Sons. Concert-taller didàctic en clau d’humor, per a tota la família, a càrrec de tres músics experimetnats. A través del reciclatge d’objectes quotidians sonen peces de blues, de jazz... Organització: Agència Catalana del Patrimoni.

GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

Aquest divendres, Nits Musicals a les 22 h, al monestir de Sant Llorenç, concert 'Officium defunctorum', a càrrec de Musica Reservata de Barcelona, en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Entrades: de 12 a 18 euros. Venda i informació: www.femap.cat.

2n Alternativa Rock. Dissabte, a les 19.30 h, a la pista del camp de futbol. Actuacions de grups que van des de la cançó d’autor a versions rock, passant pel pop, el punk i la rumba. Amb Andreu Martí, Vastard’s, El Kiwi + Tropical Band, Bruntx, Pikot Negre i Natband. Entrada gratuïta.

MANRESA

Dins el cicle Vinyasons, aquest divendres a les 21 h, al celler Oller del Mas, concert de la cantant Gemma Huguet i el guitarrista Pau Figueres. A les 20 h, visita al celler. Entrades: 35 euros, inclou visita al celler, tast gastronòmic, espectacle musical i degustació de vins.

Voilà! Cafè-teatre (Cós, 74) Aquest divendres, a les 22 h, concert de The Omelette Twisters. Entrada amb taquilla inversa.

MOIÀ

Festival Internacional de Música Francesc Viñas. Aquest dissabte, a les 22 h, a l’auditori Sant Josep, concert de la pianista Katia Michel, que interpretarà obres de Grranados i Schumann. Entrades: 10 euros; i 5 euros per als socis de Joventuts Musicals.

NAVÈS

Aquest divendres, a les 21.30h, al restaurant Urbanització Santa Llúcia, concert de Toquem Fusta. Per reserves, truqueu al telèfon 973 48 60 38.

PUIGCERDÀ2n Festival Transfronterer Puigcerdà-Bourg.madame

Dissabte, a les 20 h, a l’Espai Campanar, concert de jazz amb Matizz Band. Diumenge, a les 19.30 h, a l’Espai Campanar, espectacle Fireplace, amb AppleSmellColour i Les Fourchettes.

PRATS DE LLUÇANÈS

Als Jardins de Cal Bach, aquest divendres a les 22 h, concert d’Anaïs Vila, que presentarà el disc 'Entre els dits. Gratuït'. En cas de mal temps, el concert es farà a la sala de Cal Bach.

RINER

Dins el Festival de Música Antiga dels Pirineus Dissabte, a les 19 h, al santuari del Miracle. Concert 'Officium defunctorum', a càrrec de Musica Reservata de Barcelona. A les 18 h, visita guiada a través de la història i l’actualitat del Miracle, que acull una de les obres mestres del barroc a Catalunya. Entrades: de 12 a 18 euros. Venda i informació: www.femap.cat.