La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat aquest dijous 25 d'agost de 2016 és la següent: 43, 21, 48, 19, 32 i 28. Número complementari: 9. Reintegrament: 4.

La recaptació del sorteig ha ascendit a 11.595.391 euros.

En el sorteig del Joker el nombre escollit ha estat el 9025340, premiat amb 1 milió d'euros.

Com es juga a la primitiva?

Per participar a la Primitiva se seleccionen 6 números diferents d'una taula d'entre l'1 al 49; l'objectiu és encertar la combinació guanyadora en el sorteig corresponent de dijous o dissabte, formada per 6 boles de les 49 que s'extreuen del bombo, que comunament es coneix com el 6/49.

L'aposta simple costa un euro i poden acumular fins a vuit apostes per butlleta, triant els 6 números en cada aposta. L'aposta múltiple permet jugar fins a onze números per aposta. A major nombre de múltiples major serà la teva aposta i les teves possibilitats de guanyar.

També s'extreu una bola extra com nombre complementari, i una altra bola d'un bombo a part, entre el 0 i el 9, que fa de nombre de reintegrament. Per guanyar el major premi cal encertar els 6 números més el reintegrament.

Es pot jugar per a un sol sorteig (sorteig diari) o per als dos sortejos de la setmana (sorteig setmanal). Amb aquesta última opció es juga dijous i dissabte, havent validat l'aposta abans del sorteig de dijous. Tindràs premi si encertes almenys 3 nombres. Els sortejos tenen lloc els dijous i dissabtes a les 21:30 hores.