Un sinistre aeri sense supervivents destapa un nus de mentides familiars. Aquest és el punt de partida d' El accidente, la sèrie que Telecinco estrena aquesta nit, en horari de màxima audiència. Es tracta d'una adaptació lliure de la ficció turca Son que té un elenc encapçalat per Inma Cuesta, Quim Gutiérrez, Berta Vázquez, Alain Hernández, Jorge Bosch i Joel Bosqued, amb la col·laboració especial d'Eusebio Poncela.

Produïda en col·laboració amb Globomedia, El accidente és un drama amb marcats trets de suspens, la història d'una dona amb una vida senzilla i perfectament fonamentada en un tranquil entorn rural que, arran d'un fet fortuït, comença a descobrir que el seu passat i tot el que l'envolta s'ha teixit sobre una xarxa inacabable de secrets i mentides. A partir d'aquest moment, es veu forçada a prendre les regnes de la situació i es capbussà en un pla desesperat per redreçar el rumb de la seva existència, i desencadena una perillosa voràgine d'esdeveniments que l'obliguen a deixar de ser la dona corrent que era.

La sèrie arrenca amb l'accident d'un avió que cobreix el trajecte entre Madrid i la ciutat de Cracòvia, a Polònia. En aquest vol se suposa que ha embarcat José (Quim Gutiérrez), un modèlic pare i espòs al capdavant d'una petita empresa familiar. Tot just conèixer la notícia, la seva dona, Lucía (Inma Cuesta) comença a demanar informació sobre el succés i aviat sap que no hi ha hagut supervivents. No obstant això, ningú sembla saber res del seu marit, no el troben entre les víctimes, no figura a la llista de passatgers que han embarcat.

La confusió de Lucía és cada vegada més gran. No sap on és el seu marit i la desesperació augmenta a mesura que comença a descobrir detalls i a veure estranyes i incomprensibles reaccions en el seu entorn familiar, cosa que la porta a preguntar-se si realment coneixia el seu marit, si José era realment qui deia ser i l'home al costat del qual va formar una família. A partir d'aquest moment, la vida de Lucía fa un gir radical.