La selecció espanyola s'ha complicat les coses en perdre també el seu segon partit del grup B del torneig olímpic dels Jocs de Rio, davant Brasil (65-66) en el Carioca Arena.

Pau Gasol, amb 13 punts, ha estat el màxim anotador d'un partit en el qual Espanya perdia 13-18 després del primer quart i, gràcies a un parcial favorable de 18-16 en el segon acte, ha marxat al descans amb un desavantatge de només tres (31-34).

Brasil, que també havia perdut el seu primer partit, contra Lituània (76-82) i el màxim anotador aquest dimarts va ser Marcelinho Huertas, amb onze,ha ampliat cinc punts més en el tercer quart (que es va tancar amb un parcial de 14-19) i els últims deu minuts s'han afrontat amb 45-53 a favor de l'amfitrió.

L'equip que dirigeix Sergio Scariolo ha fallat la seva última acció d'atac, amb Sergio Llull, primer, i Rudy Fernández, després; i ha cedit el partit per un sol punt (65-66).

Espanya, que va perdre diumenge el primer partit, contra Croàcia (70-72), s'enfrontarà dijous a Nigèria, que juga aquest dimarts, a les set de la tarda (22:00 hores GMT), contra Lituània la segona trobada de una jornada que es tancarà amb l'Argentina-Croàcia a partir de dos quarts d'onze (01:30 GMT de dimecres).