Rafal Nadal es va convertir ahir en l'única esperança espanyola d'aconseguir medalla en el torneig individual de tennis. El balear va guanyar l'italià Andreas Seppi per 6-3 i 6-3, i va aconseguir, d'aquesta manera, passar a vuitens de final, on s'enfrontarà al francès Gilles Simon. Nadal va ser l'única alegria pel tennis espanyol, ja que David Ferrer, Carla Suárez i Garbiñe Muguruza es van acomiadar del torneig.

David Ferrer va dir adéu al torneig individual masculí dels Jocs Olímpics després de perdre davant el rus Evgeny Donskoy, de 26 anys i 84è de l'ATP, per 3-6, 7-6 i 7-5 , tot i tenir dos punts de partit que no va saber rentabilitzar. Carla Suárez va caure eliminada en vuitens de final del torneig femení olímpic en perdre per 6-2, 3-6 i 6-3 amb la nord-americana Madison Keys, en el partit que obria la pista Central del Parc Olímpic a Rio, on Garbiñe Muguruza es va acomiadar contra pronòstic, en ser derrotada per la porto-riquenya Mónica Puig per 6-1 i 6-1. L'espanyola s'havia plantat a tercera ronda amb el millor balanç de totes les participants, amb tan sols sis jocs encaixats, però no va mostrar cap oposició davant de Mónica Puig.

Per altra banda, Espanya va confirmar ahir les dues parelles que participaran en dobles mixtes. D'aquesta manera, Rafael Nadal i Garbiñe Muguruza s'enfrontaran a la parella txeca formada per Radek Stepanek i Lucia Hradeca, mentre David Ferrer i Carla Suárez començaran contra els romanesos Monica Niculscu i Florin Mergea, en la primera ronda del torneig de dobles mixt.