VÍDEO: set ferits després de caure una càmera aèria al Parc Olímpic

El trencament de la corda que subjecta l'aparell va provocar la caiguda en ple passeig del Parc Olímpic de Rio

17.08.2016 | 07:34
VÍDEO: set ferits després de caure una càmera aèria al Parc Olímpic

OBS, encarregada de produir i transmetre les imatges de televisió dels Jocs, ha obert "una investigació completa" per determinar què va passar aquest diumenge al Parc Olímpic de Rio de Janeiro, quan una càmera aèria va ferir "de manera lleu a set persones" en caure a terra.

Olympic Broadcasting Services (OBS) ha emès un comunicat en què explica que primer es va trencar "la corda de tracció" de la càmera, "que és responsable del seu moviment".

"En aquell moment OBS va enviar una unitat a investigar la situació", diu la nota. Es va prendre la determinació de "aclarir la zona i començar a reparar la corda".

"La càmera estava llavors a una alçada de deu metres sobre una esplanada, subjecta per dos guies independents, cadascuna de les quals pot subjectar el seu pes total de manera independent", explica OBS.

Els operaris van demanar una grua per accedir a la càmera però "pocs minuts després, les dues corda guies es van trencar simultàniament". La càmera va caure "des d'una altura de vint metres a una esplanada en un nivell inferior".

"Les Forces de Seguretat de Rio 2016 es van mobilitzar immediatament per proporcionar assistència", continua el comunicat, que diu que, segons les autoritats mèdiques locals, set persones han resultat "ferides lleus" i van necessitar atenció mèdica.

"S'ha obert una investigació completa", conclou OBS, que utilitza les càmeres aèries per gravar imatges del Parc Olímpic i les seves instal·lacions

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema