El gallec Cristian Toro gaudeix ara de la glòria olímpica després de guanyar la medalla d'or en la prova del K2 200 metres dels Jocs Olímpics de Rio. Però quatre anys enrere el del Club Viveiro no es barallava amb altres homes per una medalla sinó que ho feia per l'amor de Gala, una de les protagonistes de Mujers y Hombres y Viceversa de Telecinco. Tal com ha passat a la final olímpica, va conquistar a la què va ser per poc temps la seva parella en una final plena de tensió davant d'un dels favorits del públic, Santana.

Després del seu pas per televisió, Cristian Toro va decidir allunyar-se de la petita pantalla i dedicar-se completament al piragüisme. Ho va fer en el seu millor moment, quan tenia ofertes de realities, 'bolos' i altres programes del món rosa interessats a explotar la seva imatge musculada perquè la seva fama creixés. Ara, després de guanyar la medalla d'or, sembla que la decisió de Cristian Toro va ser la més encertada.

El piragüista de Lugo, que aspira a ser policia com el seu company Saül Craviotto, comparteix la seva vida amb la periodista Irene Junquera, col·laboradora de fent zàping i expresentadora del Xiringuito.