El vermell del foc relleva el blanc de les bones intencions en el cartell de la Fira Mediterrània, que se celebrarà del 15 al 18 d'octubre a Manresa. L'artista Conrad Roset (Terrassa, 1984) signa una obra que remet a conceptes com "modernitat" i "joventut" amb la vocació de fer arribar la cultura popular a tants públics com sigui possible, tal com van explicar ahir al migdia el director artístic del certamen, David Ibáñez, i l'il·lustrador egarenc en la presentació de la imatge.

"En el meu imaginari sempre hi ha la figura femenina, els rostres de les dones, el cos, la sensualitat, la joventut", va apuntar Roset, que relleva Antoni Roixes com a autor del cartell de la fira que se celebra anualment a la capital del Bages. Enguany, la festa suma un altre element simbòlic: la Mediterrània celebra la divuitena edició, la majoria d'edat.

Roset defineix com a "fresc" i "modern" el seu estil. En la seva formació s'uneixen el mestratge acadèmic de la facultat de Belles Arts i l'experiència en el camp de la il·lustració de la prestigiosa Escola Joso. L'artista va donar a conèixer el seu treball a través d'Internet i actualment és un "dels artistes joves més importants", en paraules d'Ibáñez. Roset treballa sobretot en el terreny de la publicitat, la moda i les galeries d'art.