Per cinquè any consecutiu, Fira Mediterrània convoca el concurs de fotografies per trobar la millor instantània dels dies del certamen manresà. L´objectiu és doble: d´una banda, desenvolupar la disciplina del MobileART que el creixement imparable de l'ús del telèfon mòbil ha fet créixer entre els artistes i els ciutadans per a les seves creacions. I per altra banda, es vol copsar els moments, les sensacions i les percepcions sobre la Fira Mediterrània de Manresa que se celebra del 15 al 18 d´octubre de 2015. El premi vol recollir múltiples mirades sobre aquest mercat d´espectacles artístics que impacta en la vida de la ciutat durant quatre dies.

Per participar al concurs, els candidats han de ser seguidors del perfil de Fira Mediterrània a Instagram (@FMediterrania) i penjar les imatges en aquesta xarxa social dedicada a la fotografia feta amb mòbil o tauleta amb l´etiqueta #FMediterrania i #MobileArt.

El jurat del 5è MobileArt estarà format per professionals vinculats a la ciutat de Manresa i al món de la comunicació digital.

La imatge d´una Plaça Major plena de públic atent als equilibris del funambulista francès Pierre Deaux sobre la corda fluixa, presentada per @ariadna_pm, va ser la guanyadora del primer premi de la 4a edició del Concurs de fotografia 2.0 MobileArt de la Fira Mediterrània de Manresa.

Les bases del concurs es poden trobar en aquest enllaç: http://firamediterrania.cat/mobileart.