Bosch deixa la presidència de Societat Civil Catalana

L'entitat antisobiranista renova la seva cúpula de la que surt el santpedorenc "per raons personals i professionals"

28.09.2015 | 21:51

L'entitat antisobiranista Societat Civil Catalana ha anunciat avui, un dia després de les eleccions catalanes del 27S, la renovació de la seva cúpula, amb la substitució "per raons d'índole personal i professional" del seu fins ara president, Josep Ramon Bosch, per Rafael Arenas.

La junta directiva de l'entitat s'ha reunit avui per analitzar el nou escenari polític a Catalunya, que "exigeix l'elaboració d'un pla estratègic", ha informat en un comunicat.

Bosch, en plena campanya electoral, va veure com el col·lectiu Drets presentava una querella en contra seu com a presumpte autor d'insults i difamacions contra personalitats de l'independentisme des d'un perfil anònim en Facebook.

Després de dos anys d'"intensa dedicació", a més de Bosch, també deixa el seu càrrec el fins ara vicepresident segon de l'entitat, José Rosiñol, així com la vicepresidenta tercera, Susana Beltrán, que ha concorregut en la candidatura de Ciutadans al Parlament.

"Aquesta decisió ja havia estat anunciada mesos enrere i deixada en suspens fins avui per raons polítiques generals lligades a les eleccions del 27S", ha explicat la junta directiva, que reconeix l'"enorme esforç" dels que ara cedeixen pas.

Rafael Arenas ha estat nomenat president per unanimitat, les vicepresidències segona i tercera han estat suprimides, Juan Mellen s'encarregarà de l'àrea Internacional i Mercè Vilarrubias, catedràtica de llengua anglesa, s'incorpora en qualitat de vocal, mentre que Joaquim Coll es manté com a vicepresident.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema