Comunicat oficial d'Iberpotash per l'accident laboral

25.11.2015 | 12:53

Balsareny, 25 de novembre de 2015 -. En relació amb l´accident amb una víctima mortal succeït avui a la mina de Vilafruns, la direcció de la companyia vol manifestar:

1. En primer lloc, Iberpotash lamenta profundament l´accident i trasllada el seu condol i solidaritat a la família, als companys i als amics de la víctima.
2. Segons les primeres investigacions dutes a terme l´accident s´ha produït sobre les 9 del matí a l´interior de la mina.
Les causes de l´accident són encara objecte d´investigació tant per la companyia com per les autoritats competents. El treballador tenia 27 anys, era veí de Navás i pertanyia a una empresa contractista.
El darrer accident mortal a la mina de Vilafruns es va produir l´any 2006.
3. Han estat puntualment informats els membres dels comitès d´empresa de les instal·lacions de Sallent- Balsareny i de Súria, així com les autoritats locals i l´Administració.
4. En senyal de dol i solidaritat, les instal·lacions tant industrials com d´extracció d´Iberpotash han cessat aquest matí la seva activitat fins després dels funerals per la víctima, que encara no s´ha concretat quan tindran lloc.
5. Malgrat aquest tràgic fet, Iberpotash reitera el seu ferm compromís per la seguretat del seus operaris i col·laboradors, eix fonamental de la seva política empresarial.
6. La direcció d´Iberpotash vol reiterar finalment la seva solidaritat amb la família de la víctima, a qui prestarà tota la seva consideració i suport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema