Una dona mor colpejada pel llit abatible del seu pis a Vigo

Els bombers van localitzar el cos alertats per un familiar a qui la víctima no agafava el telèfon

13.04.2016 | 13:31

Una dona va morir en el seu pis del carrer Lepanto de Vigo arran d'un accident domèstic que va sofrir al seu domicili en resultar copejada per un llit abatible.

Un familiar preocupat al no tenir notícies d'ella i no obrir-li la porta de l'habitatge va ser el que va donar l'alerta, a última hora de la nit del passat diumenge. A més d'efectius policials, al lloc es van traslladar els bombers, que van informar que van rebre l'avís entorn de les 23.40 hores.

Una vegada al pis van trobar la dona morta. Pel que sembla el sinistre s'hauria produït quan anava a col·locar un llit dels que es pleguen contra la paret que, sense que n'hagin transcendit més dades, li hauria vingut a sobre, causant-li un fort cop en el cap i quedant parcialment atrapada.

El cadàver de la dona va ser traslladat per un furgó fúnebre a l'Hospital Nicolás Peña de Vigo per fer-li l'autòpsia. Aquest cas va ocórrer en una setmana que ha estat especialment tràgica a la ciutat, ja que entre dimarts passat 5 d'abril i aquest mateix dilluns, un període de sol set dies, es van registrar un total de 13 defuncions per accidents de diferent índole, caigudes al buit o morts naturals, casos dels quals es va adonar al jutjat que estava de guàrdia, en aquest cas el d'Instrucció 1, i en els quals va caldre realitzar autòpsia. En cap d'aquestes morts hi havia signes de violència, però en totes elles, per les seves característiques, va ser preceptiva aquesta prova forense.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema