A l'hora de triar dentista és molt important tenir en compte l´experiència, professionalitat i un tracte proper i assertiu per part de tot l´equip. Aquests són els valors pels quals va decidir apostar la Clínica dental Libenson quan va obrir ara fa 25 anys al passeig Pere III, 90, al cor de Manresa. Uns valors que segueix mantenint i que se sumen a l'objectiu del centre: oferir els millors serveis a uns preus assequibles, comptant amb els millors professionals i materials odontològics per satisfer les necessitats dels pacients.

"A la nostra clínica fugim de tots aquest serveis miracles que no ofereixen garanties i que van en contra de la nostra salut bucodental. Apostem per la qualitat i per la professionalitat, sense que aquestes vagin acompanyades d´alts preus inassumibles. Treballem de forma eficaç i sempre en el menor nombre de visites possibles, oferint un servei integral i exhaustiu", explica l'equip de la Clínica dental Libenson, els quals també afegeixen que "apostem també pels nostres pacients, fent-los sentir còmodes, escoltant les seves pors o inquietuds, tenint amb tots ells una comunicació fluïda i oberta i sent sempre empàtics i comprensius. Tenim clar que la base d´un bon tracte mèdic és sempre una bona relació professional-pacient".

De les tècniques utilitzades, l'equip del centre explica: "creiem en la innovació, així ,estem sempre a la última dels nous tractaments, aparells i tècniques que més s´ajusten a les demandes dels nostres pacients. El nostre equip rep formació constant i continuada".

Ortodòncia, adéu a les dents desalineades

L´Ortodòncia és una especialitat que preveu i corregeix les alteracions de la posició de les dents i dels maxil·lars. Gràcies a aquest servei s´aconsegueix ordenar i alienar les dents i, per tant, el pacient pot mastegar millor així com reduir les possibilitats de tenir càries o malalties de les genives, gràcies a una millora de la seva neteja.

A més també, gràcies a l´Ortodòncia, la persona que rep el tractament pot gaudir d´unes dents més estètiques, contribuint a millorar la seva autoestima i l´estat d´ànim.

En el cas dels més petits, l´Ortodòncia millora el creixement dels ossos de la cara dels infants i, combinada amb la cirurgia, corregeix les malformacions facials en l´edat adulta.

A la consulta de la Clínica dental Libenson podreu adquirir alineadors transparents, brackets metàl·lics, de porcellana i d´altres materials dels mateix color de les dents molt discrets i estètics.

Blanquejament dental, en menys d´un hora un nou i bonic somriure

Amb l´edat, les nostres dents s´enfosqueixen. El consum de cafè, vi o tabac són algunes de les causes que agreugen aquesta situació. A la nostra consulta comptem amb el sistema de Blanquejament dental número 1 del món, QuickWhite, amb el que aconseguim aclarir de 4 a 12 tons la lluminositat de les dents amb un sistema que es realitza en una única sessió de 24-30 minuts, aplicant gel blanquejador amb la seva làmpara LED especial.

També s'ofereixen altres tipus de tractament, d´acord amb les necessitats de cada pacient. És el cas dels tractaments amb LED (llum freda), làser i ambulatoris. Tots ells igual d´eficaços i amb les mateixes garanties.

Implants, no renunciïs a cap dent

Avui en dia la col·locació d´Implants dentals és la primera elecció sempre que sigui possible per reposar les dents perdudes o absents. Aquesta és la tècnica més eficaç per substituir les peces i tornar a lluir un somriure estètic i funcional. Aquestes dents fixes fan la mateixa funció que les dents naturals.

Odontopediatria, hàbits saludables pels més petits

Aquesta és la branca de l´Odontologia encarregada de tractar els nens. Des de la Clínica dental Libenson es recomana portar als més petits a partir dels 3 anys, aconseguint així instruir als nens i als seus pares a adoptar hàbits saludables des dels primers anys de vida. La millor manera de, no només tractar càries, sinó, el que és més important, prevenir-les.

Nova web per fer la clínica més propera

Amb l'objectiu d'estar el més propers possible dels client, Libenson ha posat en marxa una nova pàgina web, www.clinicadentallibenson.com, on trobareu informació de tots els tractaments i dels seus professionals. El web també incorpora un bloc amb informació actualitzada en relació a la salut bucodental. També són presents a les xarxes socials Facebook, Twitter i Google+.