Regió 7

Malalties que podrien curar-se tenint sexe

Els experts recomanen mantenir relacions sexuals, almenys, dues vegades a la setmana per notar-ne els efectes

14.07.2015 | 10:50
Beneficis del sexe per prevenir malalties.
Beneficis del sexe per prevenir malalties.

Nombrosos estudis avalen la creença de que el sexe cura tots els mals. Alguns d'aquests estudis aprofundeixen més en la qüestió i asseguren que practicar sexe amb assiduïtat pot ajudar a curar determinades malalties. Els especialistes sexuals coincideixen a l'hora de destacar els beneficis de mantenir relacions sexuals, almenys, dues vegades a la setmana.

Els experts apunten que practicar sexe de manera periòdica ajuda a que el nostre organisme alliberi immunoglobulina, un anticòs que ens protegeix d'infeccions i altres malalties. Per això, les relacions sexuals poden convertir-se en el principal analgèsic de la població.

Els beneficis del sexe afecten a tot el nostre organisme. Per això, la pràctica del sexe es pot traduir en beneficis en la nostra salut mental, circulació de la sang, incontinència, musculatura, etc.

A continuació, detallem una sèrie de malalties que es podrien curar tenint sexe de manera periòdica.

1. La pràctica habitual del sexe és un aliat fonamental per al bon funcionament del nostre cor. Segons, els experts el sexe ajuda a reduir el risc d'infart i altres malalties cardíaques.

2. Practicar sexe pot ajudar a alleujar els mals de cap, gràcies a l'alliberament d'oxitocina i l'augment de les endorfines. Aquestes hormones ajuden a que el nostre cos i la nostra ment es relaxi de forma natural.

3. El sexe ajuda a millorar la nostra autoestima, per la qual cosa és un antidepressiu dels més efectius.

4. La pràctica continuada de sexe prevé l'insomni. L'efecte relaxant de l'orgasme ajuda a alliberar tensions i afavorir el son posterior a l'acte sexual.

5. Practicar sexe amb normalitat serà fonamental per lluitar contra la incontinència. En realitzar l'acte sexual s'enforteix la pelvis i s'eviten així les odiades pèrdues d'orina.

6. En èpoques de grip practicar sexe és la millor vacuna. La producció d'anticossos es dispara durant l'acte sexual, per la qual cosa comptem amb un potent antiviral.

7. El sexe és un perfecte relaxant muscular. Practicar sexe és el millor exercici per combatre les sobrecàrregues musculars i de les articulacions.

8. Practicar sexe amb assiduïtat ens ajudarà a lluir una pell radiant. La pràctica del sexe fa que alliberem toxines i això es tradueix directament en l'aparença de la nostra pell

9. Les ejaculacions redueixen el risc de patir càncer de pròstata. Pel que practicar sexe assíduament és una barrera de protecció davant l'aparició de possibles tumors.

10. El sexe és una de les principals barreres de protecció contra el càncer de mama. L'estimulació de la mama fa que la dona alliberi oxitocina, una hormona que protegeix de l'aparició d'aquest tipus de càncers.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Salut


Preocupa't per mantenir la teva roba en bona condició
Roba tòxica: com evitar contaminar-se

Roba tòxica: com evitar contaminar-se

Moltes peces de vestir s'elaboren amb components tòxics que poden ser perillosos per a la salut

Un estudi afirma que el fum de l´encens és pitjor que el del tabac

Un estudi afirma que el fum de l´encens és pitjor que el del tabac

Científics xinesos sostenen que l'ús de l'encens en llocs amb poca ventilació podria ser molt tòxic

Un virus injectat en el cervell aconsegueix prevenir l´Alzheimer

Un virus injectat en el cervell aconsegueix prevenir l´Alzheimer

Aquesta investigació, liderada per una investigadora espanyola, podria obrir la porta a nous...

Set mites sobre la grip infantil

Set mites sobre la grip infantil

Consells sobre què cal fer i què no per prevenir el contagi de la grip estacional

Enllaços recomanats: Premis cinema