El Centre de Disminuïts Físics d'Althaia celebra el seu 13è aniversari

La celebració, que es clourà aquest dissabte amb una jornada per a professionals, usuaris i familiars, ha estat plena d'activitats lúdiques, culturals i esportives

25.07.2015 | 07:33

El Centre de Disminuïts Físics d'Althaia celebra el seu 13è aniversari. Com cada any, la celebració serveix per programar diverses activitats lúdiques, cultural i esportives, com una gimcana, dominó, futbolí, jocs d´aigua i cinema, on hi participen els usuaris, les seves famílies i l'equip de professionals del centre. Com passa cada any, durant la celebració també hi ha hagut el tradicional campionat de Boccia, un esport paralímpic, l´acte d´entrega de premis i el festival musical d´aniversari en el qual s´hi implica tot el centre.

La cloenda de la celebració tindrà lloc aquest dissabte, 25 de juliol, amb la "Festa de famílies", una jornada durant la qual es faran tallers proposats pel centre o pels familiars en què participaran conjuntament els usuaris amb les seves famílies. Finalment, es farà un dinar de germanor i es clourà el dia amb l'actuació del grup musical Arrels Músic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...

 

Enllaços recomanats: Premis cinema