PUBLIREPORTATGE

Residència Montblanc: 30 anys al servei de les persones

El centre forma part del tercer sector social i treballa ajudar a guanyar autonomia i independència als seus usuaris

28.10.2015 | 13:02
Residència Montblanc

La residència per dins

La residència per dins
La residència per dins
La residència per dins
La residència per dins
 

La Residència Montblanc de Manresa celebra 30 anys dedicada a donar servei a les persones. El seu equip està format per especialistes en diferents camps de la Geriatria i l'objectiu comú de tots ells és la recerca del benestar dels usuaris del centre en dues dimensions: l'autonomia i la independència. L'autonomia com a dret de la capacitat de controlar la pròpia vida i la independència entesa en el desenvolupament de la vida quotidiana.

El centre forma part del tercer sector social, i com a fundació de caire social, és una entitat sense ànim de lucre que treballa per la cohesió de la societat, buscant la transformació social i la millora de les condicions de vida dels seus residents, especialment de les persones en situació desfavorida, tot promovent una vida el més autònoma i digna possible.

Compromesos amb la persona i la seva atenció

Segons les necessitats de cada persona, a Montblanc se l'acompanyarà, recolzarà i ajudarà a realitzar les activitats de la vida diària. El tracte és individualitzat, es garanteix respecte i reconeixement i hi ha un compromís amb la confidencialitat i la protecció dels drets de la persona usuària.

Compromesos amb la família

La família es un element imprescindible per aconseguir el benestar de les persones. El seu recolzament afectiu i participatiu facilita l´adaptació. Compartir decisions reforça i afavoreix la relació amb les famílies.

Compromesos amb la societat i la comunitat

Des de Montblanc, hi ha una clara voluntat d'obrir el centre a la comunitat amb projectes amb entitats socioeducatives i amb entitats socials, i també un treball de recolzament dels seus residents a l'hora de relacionar-se.

Compromisos amb els valors:

Missió: ajudar en el procés d'envellir, a mantenir l´estat de salut físic i psíquic juntament amb l´activitat social, millorant la qualitat de vida de les persones, augmentant el seu benestar, satisfacció i autoestima.

Valor de l´entitat: Respecte, generositat i professionalitat

Visió: millora continua en l´atenció , la qualitat i la seguretat.

Valors personals: envers la cura de les persones: responsabilitat, respecte, tolerància, solidaritat, voluntat, cooperació i consideració.

Valors culturals: respectar i acceptar costums, tradicions i creences.

Contacta amb la residència Montblanc

  • Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 2-4 de Manresa
  • Telèfon 93 877 28 48 Fax 93 873 53 13
  • info@residenciamontblanc.org

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...

 

Enllaços recomanats: Premis cinema