La Residència Montblanc de Manresa celebra 30 anys dedicada a donar servei a les persones. El seu equip està format per especialistes en diferents camps de la Geriatria i l'objectiu comú de tots ells és la recerca del benestar dels usuaris del centre en dues dimensions: l'autonomia i la independència. L'autonomia com a dret de la capacitat de controlar la pròpia vida i la independència entesa en el desenvolupament de la vida quotidiana.

El centre forma part del tercer sector social, i com a fundació de caire social, és una entitat sense ànim de lucre que treballa per la cohesió de la societat, buscant la transformació social i la millora de les condicions de vida dels seus residents, especialment de les persones en situació desfavorida, tot promovent una vida el més autònoma i digna possible.

Compromesos amb la persona i la seva atenció

Segons les necessitats de cada persona, a Montblanc se l'acompanyarà, recolzarà i ajudarà a realitzar les activitats de la vida diària. El tracte és individualitzat, es garanteix respecte i reconeixement i hi ha un compromís amb la confidencialitat i la protecció dels drets de la persona usuària.

Compromesos amb la família

La família es un element imprescindible per aconseguir el benestar de les persones. El seu recolzament afectiu i participatiu facilita l´adaptació. Compartir decisions reforça i afavoreix la relació amb les famílies.

Compromesos amb la societat i la comunitat

Des de Montblanc, hi ha una clara voluntat d'obrir el centre a la comunitat amb projectes amb entitats socioeducatives i amb entitats socials, i també un treball de recolzament dels seus residents a l'hora de relacionar-se.

Compromisos amb els valors:

Missió: ajudar en el procés d'envellir, a mantenir l´estat de salut físic i psíquic juntament amb l´activitat social, millorant la qualitat de vida de les persones, augmentant el seu benestar, satisfacció i autoestima.

Valor de l´entitat: Respecte, generositat i professionalitat

Visió: millora continua en l´atenció , la qualitat i la seguretat.

Valors personals: envers la cura de les persones: responsabilitat, respecte, tolerància, solidaritat, voluntat, cooperació i consideració.

Valors culturals: respectar i acceptar costums, tradicions i creences.

Contacta amb la residència Montblanc

  • Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 2-4 de Manresa
  • Telèfon 93 877 28 48 Fax 93 873 53 13
  • info@residenciamontblanc.org