Per baixar de pes l'exercici és clau però de vegades no cal tancar-se al gimnàs per aconseguir estar en forma. Hi ha activitats quotidianes i divertides amb les quals mantenir la línia és més senzill. Descobreix-les i practica-les més sovint!

1. Neteja, ordena i aprima

Les tasques domèstiques són una de les activitats més pesades a què tots ens enfrontem. Segur que la teva perspectiva canvia quan coneguis quantes calories es cremen fent la casa.

- Rentar els plats durant 30 minuts són 160 calories menys, el mateix que passar l'aspiradora o el tallagespa.

-Netejar a fons el bany crema 130 calories.

- Escombrant, fregant o traient la pols durant mitja hora en consumiràs 110.

-Netejar les finestres durant una altra mitja hora són 100 calories menys.

Posats ja a la feina pots aprofitar per rentar el teu cotxe tu mateix, ja que gastaràs 130 calories més.

2. Aprima't sortint de festa

Qui diu que aprimar-se no pot ser divertit? Ballant es cremen 350 calories en una hora. Pots anar a classes de tango, salsa o sevillanes o aprofitar les sortides amb els teus amics per donar-ho tot a la pista. Això sí, recorda no atapeir-te a begudes alcohòliques o refrescos ensucrats que arruïnin el teu esforç! Opta per sucs de fruites o aigua, que a penes tenen calories. I si no pots resistir-te a fer una copa, tria cervesa o vi, ja que totes dues begudes consumides amb moderació són saludables gràcies al seu poder diürètic o als seus antioxidants.

3. Aprima't anant de compres

Moltes dones asseguren que el 'shopping' és el seu esport preferit. Una mica de raó no els falta. En una hora de compres es gasten 250 calories. Un bon consell és proposar omplir la nevera comprant en mercats i botigues del barri o voltants, en comptes d'en superfícies a les quals cal desplaçar-se en cotxe. Vés caminant a buscar la fruita o el peix. El pes de les bosses t'ajudarà a tonificar els teus braços.

4. Aprima't amb el sexe

Saps que besant es gasta 1 caloria per cada minut? I què fent l'amor pots arribar a perdre'n 270? Si vols cremar calories gairebé sense adonar-te'n i sense sofriment, no ho dubtis, pràctica més sexe!

5. Aprima't jugant

Tots sabem que jugar amb els nens cansa i és precisament perquè seguir-los el ritme és una activitat en la qual es fa molt exercici. Una tarda jugant a la corda, a la pilota o corrent darrere d'ells perquè no s'escapin pot suposar fins a 600 calories menys.