iDental és una de les empreses espanyoles d´emprenedoria social amb projecció, creixement i amb una gran vocació social dins del sector odontològic. Es preocupa per la societat i coneix les necessitats de la població. Per aquest motiu, ha creat una iniciativa privada d´ajudes dentals per atendre els seus pacients. L´objectiu principal de l´Assistència Dental Social, nom que rep el seu sistema, és que el màxim nombre possible de persones pugui accedir al tractament que necessiten per recuperar la salut dental de la seva boca. Per a iDental, recórrer al dentista constitueix una necessitat social, un dret de tots.

El sistema d´ajudes integrals d'iDental destina part dels seus beneficis a donar ajudes als seus pacients. L´equip d'iDental està format per professionals multidisciplinaris del sector sanitari amb gran vocació de servei. La iniciativa neix de la mateixa organització i ajuda a assumir el tractament odontològic sense condicions de finançament.

Com funciona el sistema d´ajudes?

Un cop l´odontòleg diagnostica el problema bucodental i el tractament necessari per corregir-lo, iDental realitza un estudi personalitzat de la situació del pacient.

1. Es realitza l´estudi (iDental té en compte l'IPREM, que representa el salari mínim professional en funció dels ingressos i despeses).

2. Es calcula el pressupost tenint en compte la seva situació econòmica, familiar, laboral i personal.

3. Es comunica el percentatge d´ajuda que iDental assumeix del pressupost.

En el cas que els pacients ho demanin, és possible col·laborar amb entitats bancàries per finançar la resta del seu tractament amb les condicions més favorables i amb total garantia i seguretat.

A iDental es concedeixen ajudes del 70, 80, 90 i fins al 100% del tractament dental. Des de la seva creació el 2014 ja són més de 18.000 els pacients que s´han beneficiat de l'Assistència Dental Social amb l´ajuda màxima, i més de 210.000 els que han passat pels seus centres. La mitjana d´ajudes concedides des de l´obertura és del 80% d´ajuda. iDental fa possible que els pacients que per la seva situació econòmica no poden permetre´s pagar un tractament, vagin al dentista i recuperin el seu somriure.