Amb l'arribada de l'hivern són moltes les fórmules escollides per mantenir la flama de la passió entre les parelles. Cada vegada més cobra força un concepte que va guanyant adeptes: el 'sexercise' o com perdre quilos mantenint relacions íntimes amb la parella.

Per a qui no ho sàpiga, el 'sexercise' és en realitat un entrenament que té tres rondes d'exercicis cardiovasculars de 45 segons: sentadetes i estocades per enfortir glutis i bessons. En total són 32 minuts d'exercici sexual per gaudir d'una nit al llit.

Segons un nou estudi recollit per la cadena de parafarmàcies eròtiques Dolce Love, una persona pot cremar unes 3,5 calories al llit per minut. Per això és important saber com enfocar el 'sexercise' per tenir resultats que permetin aprimar.

Segons la parafarmàcia eròtica, sí que hi ha unes postures concretes al llit que permeten augmentar la pèrdua de calories i per tant perdre quilos després de mantenir relacions amb la parella. Hi ha una guia que en recull les principals i amb les que es poden perdre fins a 5 quilos en pocs mesos:

Postura de l'arada

En aquesta postura la dona ha d'estirar-se d'esquena amb les cames juntes. Col·loca els palmells de les mans cap avall i aixeca les cames formant un angle de 90 graus. Ara cal elevar-les cap a enrere aixecant així l'esquena del terra. Aquesta postura ajuda a treballar l'equilibri però, al mateix temps, a l'home l'obliga a fer força amunt per penetrar la parella, enfortint glutis i bessons.

Gosset alçat

En aquest cas millorarem els glutis, els abdominals i el maluc. Per a això, l'home ha de recolzar els seus glutis sobre els talons estant de genolls. És la dona la que s'asseu sobre ell amb els peus cap a enrere balancejant-se d'endavant a enrere.

El carretó

Aquesta postura no és fàcil de fer, ja que requereix de més força del que és habitual. Calen força de braços i espatlles.

La dona ha de tirar-se cap endavant fins que es recolzi sobre els braços i el pit mantenint el seu pes amb ells al mateix temps que ha d'impedir que les envestides de la parella la facin caure. Per la seva banda, l'home, ha de sostenir les cames de la parella perquè no caigui i envestir, amb el que els glutis també van a fer exercici.

Dempeus

Si pots sostenir a la teva parella, un exercici per perdre pes (més a ell que a ella) és tenir sexe dempeus, o aixecant a la teva parella. "No hi ha molt misteri en aquesta postura i sí que notaràs que els teus braços i cames s'enforteixen", explica la directora de Dolce Love.

L'aranya

Una postura sexual que farà que la parella experimenti més. La parella ha de tombar-se cara a cara, amb les cames estirades però cap a l'altre. La dona ha de recolzar-se amb els avantbraços mentre que ell ho farà amb els palmells de la mà. Ara, la dona ha d'acostar el maluc a l'engonal de la seva parella.

El pont

"Aquesta postura no és per a qualsevol, requereix flexibilitat i bona forma física, a més de cap problema d'esquena. I és que es requereix fer el pont. Sí, aquest exercici que tot sovint fan fer a educació física i que pocs són capaços de posar en pràctica i mantenir de genolls mentre es manté relacions", explica Ángeles Becerra.

És una postura que permet treballar diversos músculs al mateix temps però que, com diem, pot ser molt complicada.

L'arc

Una postura semblant a l'anterior però que cansa menys és la de l'arc. En ella cal fer el pont però, en lloc de recolzar amb les mans, es recolza amb els avantbraços i espatlles recolzant els peus al terra i aixecant-se fins que només els dits li serveixin de suport. En aquest cas són les cames les que més van a treballar mantenint l'equilibri i el pes del cos.

El tub

Una última postura és la que ens porta la dona sobre una taula o el marbre de la cuina, situant les natges a la vora de la mateixa. Ha d'aixecar les cames i deixar-les recolzades en les espatlles de la parella. Els braços i espatlles han d'impedir que es mogui del seu lloc.