Publireportatge

Què és el càncer oral i com es detecta?

iDental explica els secrets d'aquesta malaltia cada com més estesa

26.01.2017 | 13:47
Una especialista durant una visita.

Espanya és el tercer estat de la Unió Europea amb un major percentatge de mort per aquesta malaltia entre les persones de menys de 65 anys. La prevenció és fonamental per detectar possibles anomalies i poder tractar els tumors en les primeres etapes de la malaltia . Des de iDental expliquen com detectar i tractar el càncer oral.

El càncer oral es pot formar en qualsevol part de la boca. La majoria dels càncers bucals comencen en les cèl·lules planes que cobreixen la superfície de la boca, llengua i llavis. Qualsevol persona pot patir càncer bucal, però el risc és més elevat en els homes, els consumidors de tabac o aquells amb antecedents de càncer de cap o coll.

Per això, els professionals de iDental recomanen acudir periòdicament al dentista per a realitzar un correcte examen de l'estat de la boca i poder detectar a temps qualsevol tipus d'anomalia, inclòs el càncer oral.

Moltes condicions de càncer oral es poden detectar a temps durant els examens de control de rutina que realitza un dentista, higienista dental o a través d'un auto-examen. Els símptomes del càncer bucal inclou: taques blanques o vermelles dins de la boca,problemes o dolor en empassar, hemorràgies en la cavitat bucal, bonys al coll o mal de oïda.

Les proves per a diagnosticar el càncer oral inclou un examen físic, endoscòpia, biòpsia i proves d'imatge. Els tractaments poden incloure cirurgia, radioteràpia i quimioteràpia. Alguns pacients, tenen una combinació de tractaments segons l'estat del càncer.

El tipus de tractament a seguir dependrà de la localització del tumor i de quant s'hagi estès el càncer. La majoria dels pacients amb càncer oral poden ser tractats amb èxit amb cirurgia o radioteràpia.

Gràcies a iDental moltes persones poden acudir regularment al dentista i detectar qualsevol tipus d'anomalia, cuidant així de la seva salut buco-dental. A més, compten amb un sistema d'ajudes privades amb el que poden arribar a assolir fins el 70, 80 , 90 fins i tot el 100% del tractament.

Ja no hi han excuses per retardar la visita al dentista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Salut


Exercicis de fisioteràpia a l'aigua
Fisioteràpia a domicili en benefici de 35 malalts

Fisioteràpia a domicili en benefici de 35 malalts

L'Associació de les Mucopolisacaridosis invereteix en aquest servei 10.000 euros de BBVA

Què és el sexe tàntric?

Què és el sexe tàntric?

Aquesta pràctica es basa en el Tantra, una doctrina oriental mil·lenària que cerca la plenitud...

El celíac neix o es fa?

El celíac neix o es fa?

Segons un estudi dels Estats Units una infecció intestinal podria acabar produint celiaquia

Deu símptomes per detectar el Parkinson

Deu símptomes per detectar el Parkinson

Es tracta del segon trastorn neurodegeneratiu més freqüent a Espanya després de l'Alzheimer

Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...

 

Enllaços recomanats: Premis cinema