Un gran nombre de dones considera que l'ambient és molt important a l'hora de tenir sexe, així que decorar el dormitori per encendre la passió és fonamental per a una relació de parella.

Per començar amb la decoració el dormitori, en primer lloc l'habitació ha de fer una bona impressió, ha d'estar sempre neta i recollida perquè res distregui del que és veritablement important. A més hi ha altres punts que no s'han de descuidar

Els teixits

Presta especial atenció especial a la roba de llit i als coixins. Els teixits que generen suavitat i calidesa desperten tots els sentits i donen més ganes de gaudir del moment, de manera que és convenient triar llençols de seda, de caixmir o cotó egipci. Aquestes textures ajuden a curar les pells irritades i a controlar la temperatura del cos, fent que et sentis més còmode i segur en aquest moment.

El so

Oblidar-se del món i del seu soroll és fonamental per aconseguir una estona d'intimitat. Per crear un clima màgic es pot recórrer a la música relaxant com so ambient o a cançons que emulen els sons de la natura com la pluja o les onades de mar.

Les veus agudes, els rangs més dinàmics i els sons roncs són claus perquè les cançons "animin" més o menys a mantenir relacions sexuals, segons un estudi realitzat el 2012 per l'investigador Daniel Müllensiefen de la Universitat de Londres.

La il·luminació

Aquesta és una de les claus per encendre la passió al dormitori. Encara que sempre s'ha cregut que la llum càlida i tènue desperta el desig al llit, ara un estudi italià ha comprovat que hi ha un altre tipus d'il·luminació encara millor. Andrea Fagiolini, professor de la Universitat de Siena, va concloure que la llum brillant potencia la testosterona en els homes amb la libido baixa.

L'aroma

Una investigació del psicòleg Alan Hirsch va concloure que a les dones els exciten les olors dels caramels, les pólvores de talc i, per increïble que sembli, els cogombres. En el cas dels homes, un estudi de la Fundació per a l'estudi i el tractament de l'Olor i el Gust de Chicago va deduir que feien el mateix les olors de l'espígol o el pastís de carabassa. Així que si el que vols és encendre la passió, Per què no proves d'utilitzar al dormitori ambientadors de lavanda o caramel?

Els colors

Altres dels aspectes importants a tenir en compte a l'hora de decorar un dormitori és el color que s'utilitza. Els tons coral, els pastís i els nude són els més relaxants i per tant els més recomanats per tenir intimitat.

Però un estudi publicat el 2012 per una empresa britànica va concloure que les persones que tenien les seves habitacions decorades en color porpra (Sigui en mobles, parets o roba de llit) tenen una vida sexual més activa. El vermell, el blau cel, el rosa i el negre van ser, en aquest ordre, els altres colors triats pels enquestats per mantenir relacions.