Per arribar a l'orgasme, es conjuguen una sèrie de factors fisiològics, psicològics, situacionals i d'habilitat de les persones implicades. Però si la situació porta a que tots aquests ingredients es confabulin positivament, hi ha un últim element que portarà al fet que el clímax arribi no només abans, sinó que més intensament: la postura escollida.

Posicions que faciliten l'estimulació dels clítoris i la resta d'àrees erògenes genitals, a través de la lubricació i una millor fricció. I que a més poden ser bones per sortir de la rutina, en cas que la monotonia hagi arribat a la relació en parella pel que fa a la còpula.

A continuació, et presentem aquestes postures que faran que gaudeixis al màxim de les teves relacions. Això sí, tingues en compte que el principal òrgan sexual és el cervell. Abans de posar-te en feina, crea una atmosfera de confiança i respecte que afavoreixi que les dues parts es sentin el més a gust possible. I no et deixis els preliminars, que sempre s'agraeixen.

El Missioner

És la postura per antonomàsia, la més comuna a l'hora de tenir sexe, i també una de les més còmodes per a ambdues parts. A més, és una de les més senzilles per obtenir l'orgasme, ja que el pes del cos de l'home fa que el frec de la zona del pubis amb el clítoris de la dona sigui més gran.

La Papallona

Una postura que complirà la fantasia de més d'un, perquè per exemple es pot dur a terme sobre una taula o taulell de la cuina, i que és molt joiosa per elles.

Consisteix en que l'home romangui dempeus i ella enfront d'ell, estirada o asseguda sobre una plataforma o superfície que estigui elevada, de manera que les dues àrees genitals quedin alineades a la mateixa alçada. La noia ha d'elevar les cames per sobre de les espatlles del noi, i ell subjectar les natges de la seva parella amb les mans per posar el cos en l'angle idoni per a la penetració.

L'amazona

Una altra postura que resulta molt sexy, potser en aquesta ocasió una mica més per a la dona, que se sentirà que porta les regnes del coit. L'home, si és dels que els agrada que treballin altres, també trobarà molt 'hot' aquesta tècnica.

Ella s'ha de col·locar a sobre, pot ser que amb la cara mirant cap a la cara de la seva parella, però també a l'inrevés, donant-li l'esquena. De fet, aquesta segona variant sol ser més estimulant per al clítoris femení. Ell, gaudirà subjectant el cul de la seva 'partenaire' i veient el seu cos des d'un altre angle al que potser no estigui acostumat.

La sireneta

Aquesta és semblant a la de la papallona. Per començar, que ella es tombi de nou en una posició elevada i buscant que el seu pubis quedi aliant amb el d'ell; per això, pot recórrer a posar un coixí per sota del maluc. Ara, que estengui les cames cap amunt, enganxades, juntes. El noi la pot ajudar subjectant-la, i així obtindrà estabilitat per envestir millor amb el maluc i penetrar amb més profunditat. Que les cames estiguin tancades, millora el frec del penis amb els llavis vaginals.

El pop

Amb aquesta posició, en la qual la dona s'asseurà sobre del noi assegut, la penetració serà molt profunda també. La dona té l'opció de passar les cames als costats de la seva parella, o passar-les per sobre de les espatlles amb les mans recolzades darrere. Una postura molt romàntica i íntima, que fa als dos sentir fosos en un sensual abraçada.