Com tenir genolls i colzes suaus, sense arrugues

Descobreix els tractaments per mantenir perfectes les dues parts del cos que més delaten l'edat

05.07.2017 | 16:26
Els colzes i els genolls s´estoven amb l´edat.

Amb el pas del temps la pell del cos va perdent tensió i apareixen arrugues, despenjaments i cúmuls de greix localitzat. Els colzes i els genolls són parts del cos a les que prestem poca atenció i que no obstant són les que millor mostren el pas de l'edat ja que s'estoven, es cobreixen de plecs i es queden poc a poc sense el seu to normal, fent que dones (i homes també) no vulguin ensenyar-los.

Com ens expliquen des de les Clíniques Mato Ansorena, experts en Cirurgia i Medicina Estètica, hi ha dos tipus de tractaments per rejovenir els teus genolls i colzes i que aquest estiu llueixin més bonics i cuidats que mai.

El primer consistiria a utilitzar àcid hialurònic: L'àcid hialurònic és una classe de sucre, que posseeix una consistència viscosa i té una funció estructural. En el nostre organisme està present en les articulacions, cartílags i pell. Així mateix, posseeix la capacitat de retenir grans quantitats d'aigua i la seva concentració va disminuint amb l'edat.

Aquesta capacitat per retenir aigua, així com per estimular el col·lagen, fan que sigui emprat, a més de en la medicina estètica. Es distingeixen dos tipus d'àcid hialurònic:

L'àcid hialurònic no reticulat o poc dens: Aquest àcid s'empra en forma de microinjeccions, sobretot en l'àrea de la cara, per tal d'hidratar la pell i estimular la producció de col·lagen en les zones de pell fina i afeblida.

L'àcid hialurònic reticulat i, per tant, de major densitat, s'usa amb freqüència com a producte de farciment, amb l'objectiu de reposar volums perduts o corregir solcs facials. Aquest és el tipus d'àcid hialurònic que serà emprat per al rejoveniment de les àrees corporals de les mans, els colzes i els genolls.

Mentre que el segon consisteix a utilitzar fils tensors: Els tractaments amb fils tensors corporals s'han convertit en una eina per millorar la flacciditat, no només de la cara, sinó també de zones corporals com colzes i genolls que, per l'edat, la pèrdua brusca de pes o altres factors, han perdut la tensió natural i han guanyat flacciditat.

En medicina estètica, els fils reabsorbibles de PDO s'utilitzen per redensificar el teixit, la seva aplicació en els punts i zones que volem tractar van a estimular la síntesi de col·lagen i elastina, donant de nou tensió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Salut


Descobreix com prevenir el càncer de pell
Vols saber quanta estona pots estar al sol sense danyar la pell?

Vols saber quanta estona pots estar al sol sense danyar la pell?

L'aplicació gratuïta 'UV-Derma' ofereix consells de foto-protecció personalitzats segons el tipus...

Es pot tornar a congelar un aliment descongelat?<br/>

Es pot tornar a congelar un aliment descongelat?

Descobreix com allargar la vida útil dels aliments que tens a la nevera sense córrer riscos

Un jove de 18 anys crea un sostenidor per detectar el càncer de mama

Un jove de 18 anys crea un sostenidor per detectar el càncer de mama

El mexicà Julián Ríos treballa en l'invent des que gairebé perd a la seva mare per la malaltia

El sucre que no es veu en el que consumim cada dia

El sucre que no es veu en el que consumim cada dia

Un projecte fotogràfic revoluciona les xarxes en visibilizar el sucre ocult en nombrosos productes

Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...

 

Enllaços recomanats: Premis cinema