La Fundació Corachan lliura 5 beques per a estudiants de Grau d'Infermeria

La Fundació aposta per la formació especialitzada de professionals de la salut, tant acadèmica com a formació continuada

14.07.2017 | 18:14
L´entrega de les beques va tenir lloc a l´auditori de la Clínica Corachan.

La Fundació Corachan va celebrar aquest dijous, 13 de juliol, la quarta edició del lliurament de beques per a postgraduats en grau d'Infermeria, en un acte a l'auditori de la Clínica Corachan. El programa de beques ha premiat a cinc alumnes de les escoles que realitzen la formació pràctica a la Clinica Corachan i que han destacat pels seus mèrits acadèmics durant la promoció 2013-2017. Compta amb una dotació de fins a 4000 € per beca i contribueix econòmicament a finançar els estudis de postgrau/màster en alguna dels vessants de ciències de la salut.

El president de la Fundació Corachan, Javier Moll, el president de la Clínica Corachan, Joan Sancho, el conseller delegat, Bartolomé Martínez, i els patrons Arantxa Moll i Nicolás Guerrero, van lliurar les beques als següents alumnes: Claudia Nasarre Antón del Campus Docent de Sant Joan de Déu; Sandra Almendro Rubio de la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar de Vic; Alicia Capel Tatjer de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra; Nuria Guijarro Cuerva de l'Escola Universitària d'Infermeria Gimbernat i Cristian Marin Zamora de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna.

L'acte ha comptat amb la ponència de Montserrat Teixidó, infermera de Santa Madrona, professora i investigadora en Ciències infermeres, que ha impartit la conferència "Les pràctiques professionals de les infermeres".

La patrona de la Fundació Arantxa Moll va clausurar la jornada anunciant que el proper any la Fundació ampliarà el número de beques, de cinc a set. A més a més, va destacar les línies de treball que s´han engegat en aquest últim any, com l´acord amb Càritas Diocesana de Barcelona per fer revisions mèdiques gratuïtes a les famílies sense recursos dels centres PAIDÓS; la instal·lació, a l´Illa Diagonal, durant la passada Setmana Santa, d´un àrea d´activitats per promoure hàbits saludables relacionats amb l´esport i l´alimentació; els programes dedicats a la promoció de la salut a les escoles, els tallers gratuïts de reanimació cardiopulmonar, les conferències sobre embaràs i maternitat i el blog de notícies amb articles sobre educació familiar, criança dels nens, hàbits saludables i prevenció en la infància i l'adolescència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...

 

Enllaços recomanats: Premis cinema