Amb el ritme de vida tan accelerat que portem no és una sorpresa que la manera de consumar l'amor també s'hagi transformat.

El 'quickie', que en anglès significa 'rapidet', és la nova moda que ha revolucionat el sexe entre els joves europeus i s'ha convertit en l'opció preferida de les dones de menys de 35 anys.

I és que els més joves han estat aprenent les habilitats per aconseguir arribar a l'orgasme en tan sols 15 segons.

Fer una 'quickie' és una bona opció per als intrèpids que els agrada el sexe amb opció a enxampada infraganti, és a dir, dels que canvien els llençols per una platja a plena llum del dia, un parc, un ascensor o les escales d'un portal.

Un estudi sobre excitació i tendències sexuals en el qual han participat més de 500 persones indica que en només 15 segons es pot gaudir plenament del sexe. Però alerta, que no tots compten amb les habilitats per fer una 'rapidet' satisfactori i que a sobre, convidi a repetir.

En qüestió de posar en pràctica les habilitats sexuals, les preferències són innombrables. No obstant això, l'objectiu és el mateix per a tots: alliberar endorfines, combatre la monotonia en les parelles i divertir-se.

El truc de l'èxit del 'rapidet'?

Perquè aquesta pràctica satisfaci als dos és important que es compleixin dos requisits. El primer és que hi hagi una excitació alta per a tots dos en aquest mateix moment. Per aquesta raó, la clau de l'èxit del 'quickie' és que es tracti d'una cosa espontània, morbosa i mai planejada.

A més, és important que hi hagi una estimulació prèvia perquè sigui més fàcil per als dos arribar a l'orgasme en aquests únics 15 segons.

Encara que per als més clàssics en tema carnal, el sexe és com una recepta (no es poden saltar les pautes d'elaboració i té el seu temps de cocció), l'èxit del 'quickie' resideix que tot i durar menys de 20 segons, sempre es pot repetir.