El món de les relacions sexuals és molt extens. Hi ha els qui el llit, lloc per excel·lència, se'ls queda petit a l'hora de tenir relacions sexuals. Altres, simplement, volen noves experiències. Entre elles, l'aigua sovint és protagonista d'alguna o una altra manera. L'erotisme de l'aigua ha existit sempre, igual que les preocupacions per practicar sexe en banyeres, jacuzzis, piscines o platges, sobretot ara que estem en plena època estival.

Aquest tipus de llocs tenen els seus riscos, encara que sempre es poden prendre precaucions i ser conscient en tot moment de les conseqüències. Aquí repassem algunes de les recomanacions que cal tenir en compte si es realitzen aquestes pràctiques.

Neteja de l'aigua

L'estat de l'aigua pot repercutir en la teva salut. És quelcom obvi, però a vegades l'aigua sembla més neta del que realment és. Sense donar-nos en compte, pot ser un niu de bacteris que desencadeni infeccions urinàries. Fins i tot, un dels altres perills que poden aparèixer són els fongs.

Poca lubricació

El preservatiu pot patir durant la pràctica sexual a l'aigua. Tot i la tendència en pensar el contrari, la lubricació no és tan bona com en un lloc sec i pot provocar que l'anticonceptiu es trenqui amb major facilitat. Aquest fet fa que es puguin contreure malalties de transmissió sexual amb major facilitat si no es coneix l'historial mèdic de l'altra persona. També es recomana que el condó es col·loqui i es retiri fora de l'aigua.

Sequedat i irritació

Com hem comentat, l'aigua no ajuda a lubricar. I és que a més del risc de trencar els preservatius, també hi ha perills de sequedat o irritació. D'aquesta manera, fins i tot la sorra de la platja pot provocar infeccions i irritar la pell.